Nitecore FSP30 Solar Panel 30W

Pamatinformācija

Kompaktne ja võimas Nitecore FSP30 päikesepaneel 30W on piisavalt väike ja kerge, et seda kergesti seljakotis kaasas kanda telefonide ja teiste seadmete laadimiseks. Varustatud SunPower päikesepaneeliga jätkab FSP30 FSP seeria kõrget rakuefektiivsust

Prece ir arhivēta

Kompaktne ja võimas Nitecore FSP30 päikesepaneel 30W on piisavalt väike ja kerge, et seda kergesti seljakotis kaasas kanda telefonide ja teiste seadmete laadimiseks. Varustatud SunPower päikesepaneeliga jätkab FSP30 FSP seeria kõrget rakuefektiivsust. FSP30-l on suurepärane rakuefektiivsus 24%, mis on 60% kõrgem kui tavalistel päikesepaneelidel, võimaldades tal saavutada stabiilse energia muundamise isegi pilvise ilmaga. Esiletõstmised Kokkupandav päikesepaneel Suurepärane rakuefektiivsus 24% Kaalub vaid 625 g Kompaktne FSP30 kaalub vaid 625 g, mis on 57 g kergem kui 12,9-tolline iPad Pro. Seega saate seda kergesti seljakotis kaasas kanda. Lisaks maksimaalsele väljundvõimsusele 30 W on FSP30 varustatud kahe USB A + USB C laadimisportiga, samas kui USB C pordi jaoks on saadaval 18 W PD laadimiskiirus, mis muudab selle ideaalseks nutitelefonide tõhusaks laadimiseks õues. Vastupidav FSP30 pinge stabiliseerimismoodul saab reguleerida väljundpinget erinevate päikesekiirguse intensiivsuste põhjal, tagamaks stabiilse väljundi ja ohutu laadimisprotsessi seadmetele. Samal ajal on päikesepaneel kaetud kerge ja õhukese PET kaitsematerjaliga, millel on kõrge kriimustus- ja kulumiskindlus. Lisaks on FSP30 veekindel seade IPX5 hinnanguga, seega ei karda ta vihmasadu. Mõõtmed lahtivolditult: 295 mm x 880 mm x 4 mm Mõõtmed kokkupandult: 295 mm x 170 mm x 45 mm Kaal: 625 g Paneelide arv: 4 Rakuefektiivsus: 24% Koguväljundvõimsus: 30W (MAX) Väljundportid: USB A x 2, USB C USB A väljund: Kokku 5V=3.1A USB C väljund: 5V=3A / 9V=2A 1 x Nitecore FSP30 päikesepaneel 30W

Produktu kodi

EAN
6952506495573
Ražotāja kods
D263731

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt