4,5X42 DECKING SCREW CS-250

12,99 €

Pamatinformācija

4,5X42 DECKING SCREW CS-250 on kõrgekvaliteediline terrassikruvi, mis on loodud spetsiaalselt välitingimustes kasutamiseks. See kruvi on ideaalne valik terrasside, rõdude ja muude puidust k
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

4,5X42 DECKING SCREW CS-250 on kõrgekvaliteediline terrassikruvi, mis on loodud spetsiaalselt välitingimustes kasutamiseks. See kruvi on ideaalne valik terrasside, rõdude ja muude puidust konstruktsioonide ehitamiseks ja kinnitamiseks. Tänu oma vastupidavale konstruktsioonile ja roostevabale materjalile tagab see pikaajalise ja usaldusväärse kinnituse, mis peab vastu ka kõige karmimatele ilmastikutingimustele.

4,5X42 DECKING SCREW CS-250 on valmistatud kvaliteetsest terasest, mis on kaetud spetsiaalse korrosioonivastase kattega. See tagab, et kruvi ei roosteta ega kaota oma tugevust isegi pidevas kokkupuutes niiskuse ja muude keskkonnamõjudega. Kruvi terav ots ja spetsiaalne keermestus võimaldavad sellel hõlpsasti tungida puitu, vähendades samal ajal lõhenemise ohtu. Lisaks on kruvi varustatud süvistatava peaga, mis tagab sileda ja esteetilise viimistluse.

4,5X42 DECKING SCREW CS-250 on saadaval mugavas 250-osalises pakendis, mis tagab piisava varu suuremate projektide jaoks. See kruvi sobib suurepäraselt nii professionaalsetele ehitajatele kui ka kodukasutajatele, kes soovivad oma terrassi- või puiduprojekte ise teostada. Tänu oma universaalsele disainile ja kõrgele kvaliteedile on see kruvi usaldusväärne valik igasuguste puidust konstruktsioonide kinnitamiseks.

Kui otsite vastupidavat, usaldusväärset ja hõlpsasti kasutatavat terrassikruvi, on 4,5X42 DECKING SCREW CS-250 just see, mida vajate. Selle kruvi kasutamine tagab teie projektidele pikaajalise vastupidavuse ja professionaalse viimistluse.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: 4,5X42 DECKING SCREW CS-250
  • EAN kood: 7317761124313
  • Diameeter: 4,5 mm
  • Pikkus: 42 mm
  • Materjal: Teras
  • Kattekiht: Korrosioonivastane kate
  • Pea tüüp: Süvistatav
  • Pakendi suurus: 250 tk
  • Kasutusala: Terrassid, rõdud, puidust konstruktsioonid
  • Keermestus: Spetsiaalne keermestus, mis vähendab lõhenemise ohtu

Izmēri un svars

Bruto svars
0.72 kg
Iepakojuma platums
9 cm
Iepakojuma augstums
8 cm
Iepakojuma garums
13.5 cm

Produktu kodi

EAN
7317761124313
Ražotāja kods
648542

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt