Fiskars rotary splitting wedge SAFE-T - 1001615

Pamatinformācija

Prece ir arhivēta

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Fiskars Rotary Splitting Wedge SAFE-T - 1001615

Fiskars Rotary Splitting Wedge SAFE-T - 1001615 on innovatiivne ja tõhus tööriist, mis on loodud spetsiaalselt puude lõhkumiseks. See toode on ideaalne abiline nii professionaalsetele metsaraietöölistele kui ka kodukasutajatele, kes soovivad oma küttepuude lõhkumise protsessi kiirendada ja lihtsustada. Fiskars on tuntud oma kvaliteetsete ja vastupidavate tööriistade poolest ning see lõhkumiskiil ei ole erand.

SAFE-T lõhkumiskiil on valmistatud kõrgekvaliteedilisest terasest, mis tagab selle pikaajalise vastupidavuse ja töökindluse. Kiilu unikaalne pöörlev disain võimaldab puid tõhusamalt jaotada, vähendades samal ajal vajaliku jõu hulka. See tähendab, et saate lõhkuda suuremaid puutükke vähemate löökidega, säästes nii aega kui ka energiat.

Üks SAFE-T lõhkumiskiilu eripärasid on selle ohutusfunktsioonid. Kiilu ülemine osa on kaetud spetsiaalse plastkorgiga, mis vähendab tagasilöögi ohtu ja kaitseb kasutajat vigastuste eest. Lisaks aitab see kaitsta kiilu pead kahjustuste eest, pikendades seeläbi tööriista eluiga. Ergonomiline disain ja mugav käepide tagavad, et tööriista on lihtne ja mugav kasutada ka pikema aja jooksul.

Fiskars Rotary Splitting Wedge SAFE-T - 1001615 on kompaktne ja kerge, mistõttu on seda lihtne transportida ja hoiustada. See on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset ja tõhusat tööriista puude lõhkumiseks, olgu see siis kodus või metsas.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: Fiskars Rotary Splitting Wedge SAFE-T
  • Tootekood: 1001615
  • EAN kood: 6411501200211
  • Materjal: Kõrgekvaliteediline teras
  • Ergonoomiline disain: Jah
  • Ohutusfunktsioonid: Plastkork tagasilöögi vähendamiseks
  • Kaal: Ligikaudu 2,5 kg
  • Mõõtmed: 230 x 60 x 60 mm
  • Värv: Must ja oranž

Izmēri un svars

Bruto svars
2.23 kg

Produktu kodi

EAN
6411501200211
Ražotāja kods
1001615

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt