Thermaltake ARGENT E700 Design by Studio FA Porsche, gaming chair (dark brown/black, saddle brown)

1 199 €

Ikmēneša maksājums sākot no 40,87 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Thermaltake ARGENT E700 Design by Studio F. A. Porsche, Gaming Tool (Tumepruun/Must, Sadulpruun) Sukeldu luksuslikku mängumaailma Thermaltake ARGENT E700 Design by Studio F. A. Porsche mäng

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Thermaltake ARGENT E700 Design by Studio F. A. Porsche, Gaming Tool (Tumepruun/Must, Sadulpruun)

Sukeldu luksuslikku mängumaailma Thermaltake ARGENT E700 Design by Studio F. A. Porsche mängutooliga. See pole lihtsalt tool, see on avaldus – ühendus tipptasemel disainist, erakordsest mugavusest ja vastupidavast konstruktsioonist. Ikoonilise disainistuudio Studio F. A. Porsche meistrite käe all loodud tool pakub ainulaadset esteetikat, mis sobib ideaalselt nii modernsetesse kodukontoritesse kui ka professionaalsetesse mängunurkadesse.

ARGENT E700 paelub oma elegantsete joonte, kvaliteetsete materjalide ja peene viimistlusega. Tumepruun ja musta värvi kombinatsioon koos sadulpruunide detailidega lisab toale luksuslikku hõngu, samas kui ergonoomiline disain tagab mugava istumise ka pikkade mängusessioonide ajal.

Tooli vastupidav terasraam, reguleeritavad käetoed ja seljatoe kaldenurk võimaldavad leida igaühele sobiva asendi. Kvaliteetne nahkpolster on pehme ja hingav, tagades optimaalse mugavuse ka kuumadel suvepäevadel. Lisaks on ARGENT E700 varustatud vastupidavate ratastega, mis liiguvad sujuvalt igal pinnal.

Thermaltake ARGENT E700 Design by Studio F. A. Porsche mängutool on suurepärane valik nõudlikule mängurile, kes hindab mugavust, stiili ja kvaliteeti.

Tehnilised andmed:

  • EAN kood: 4713227531092
  • Värvus: Tumepruun/Must, Sadulpruun
  • Disain: Studio F. A. Porsche
  • Materjal: Terasraam, nahkpolster
  • Reguleeritav kõrgus: Jah
  • Reguleeritavad käetoed: Jah
  • Kallutatav seljatugi: Jah

Izmēri un svars

Bruto svars
38.4 kg

Produktu kodi

EAN
4713227531092
Ražotāja kods
GGC-ARG-BOLFDL-01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt