Belt with Tools in Buckle (bottle opener,knife, screwdriver, scissors, file) Nextool NE20020

23,99 €

Pamatinformācija

Nextool mitmeotstarbeline vöö NE20020 Soovid alati kasulikke tööriistu enda lähedal hoida? Nextooli mitmeotstarbeline vöö võimaldab seda teha! See ühendab kvaliteetse vöö ja kõige vajalikumad tööriistad, mida saad kasutada üle 10 erineval viisil.Kiir
Nextool mitmeotstarbeline vöö NE20020

Soovid alati kasulikke tööriistu enda lähedal hoida? Nextooli mitmeotstarbeline vöö võimaldab seda teha! See ühendab kvaliteetse vöö ja kõige vajalikumad tööriistad, mida saad kasutada üle 10 erineval viisil.

Kiire juurdepääs tööriistadele

Sa ei pea enam muretsema pikkade otsingute pärast kõige vajalikumate tööriistade leidmiseks - täna on need alati käeulatuses. Nextooli vöö on varustatud spetsiaalselt kinnitatud tööriistadega, mis on paigutatud krediitkaardi suurusesse kotti. Saad neid välja võtta lihtsa liigutusega ning need ei koorma sind, kuna on väga kerged.

Mitmed funktsioonid

Nextooli vöö pakub üle 10 erineva funktsiooni. Leiad sealt kruvikeeraja, noa, väikese kääri, küüneviili, pudeliavaja või SIM-kaardi nõela, ja palju muud! Nextool saab olema sinu kaaslane igapäevaste majapidamistööde juures ning muutub asendamatuks kaaslaseks igal mägiretkel või matkal.

Suurepärane kvaliteet

Nextooli mitmeotstarbeline vöö on valmistatud polüestrist ning tööriistad on valmistatud 2Cr13 metallisulamist, seega on sul garanteeritud suurepärane kvaliteet. See on vastupidav kulumisele ning saad plekid kergesti maha pesta ja kiiresti kuivatada. See võimaldab sul seda kaasa võtta isegi rasketes maastikes.

Kasutusmugavus

Nextooli vöö ei ole mitte ainult mitmeotstarbeline lisand sinu stiilile. See on ka väga mugav kanda, kuna sa ei pea muretsema aukude lõppemise pärast. Vööl neid ei ole, kuid sul on alati võimalus seda oma vöökohale reguleerida. Seda on ka lihtne kinnitada ja lahti võtta tänu spetsiaalsele pandlale. Selle pikkus on 1180 mm ja laius 39 mm, mis teeb sellest ideaalse vöö kõigile.

Tootja Nextool
Mudel NE20020
Tööriista materjal Terassulam 2Cr13
Vöö materjal Polüester
Vöö pikkus 1180 mm
Vöö laius 39 mm
Kaal 240g±12g
Funktsioonid Phillipsi kruvikeeraja / Haaknuga / Teranuga / Lamekruvikeeraja / Küüneviil / Väikesed käärid / Purgiavaja / Pudeliavaja / SIM-kaardi nõel
Värv Must

Produktu kodi

EAN
6945064210870
Ražotāja kods
NE20020

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt