WOOD CHISEL MEGA 12MM

1,99 €

Pamatinformācija

WOOD CHISEL MEGA 12MM WOOD CHISEL MEGA 12MM WOOD CHISEL MEGA 12MM on professionaalne puidutööriist, mis on loodud täpsete ja puhaste lõigete tegemiseks erinevates puidu
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

WOOD CHISEL MEGA 12MM

WOOD CHISEL MEGA 12MM

WOOD CHISEL MEGA 12MM on professionaalne puidutööriist, mis on loodud täpsete ja puhaste lõigete tegemiseks erinevates puiduliikides. See peitel on ideaalne tööriist nii professionaalsetele puuseppadele kui ka hobimeistritele, kes hindavad kvaliteeti ja vastupidavust. WOOD CHISEL MEGA 12MM on valmistatud kõrgekvaliteedilisest terasest, mis tagab pikaajalise kasutuse ja teravuse säilimise ka intensiivse töö korral.

Peitli tera on 12 mm laiune, mis teeb selle sobivaks nii peente detailide töötlemiseks kui ka suuremate pindade tasandamiseks. Tera on hoolikalt lihvitud ja teritatud, et tagada maksimaalne lõikevõime ja täpsus. Lisaks on tera kaetud spetsiaalse korrosioonivastase kihiga, mis kaitseb seda rooste ja kulumise eest.

WOOD CHISEL MEGA 12MM käepide on ergonoomiline ja valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab mugava ja kindla haarde ka pikemaajalise kasutamise korral. Käepide on disainitud nii, et see vähendab käe väsimust ja võimaldab täpset kontrolli tööriista üle. Käepideme otsas on löögikindel kork, mis võimaldab peitlit kasutada ka haamriga löömiseks ilma, et see kahjustuks.

See peitel on mitmekülgne tööriist, mida saab kasutada erinevates puidutöö projektides, alates mööbli valmistamisest kuni detailsete nikerduste tegemiseni. WOOD CHISEL MEGA 12MM on usaldusväärne ja vastupidav tööriist, mis aitab saavutada professionaalseid tulemusi igas projektis.

Tehnilised andmed

  • Tootenimi: WOOD CHISEL MEGA 12MM
  • EAN kood: 5903755190123
  • Tera laius: 12 mm
  • Materjal: Kõrgekvaliteediline teras
  • Käepide: Ergonoomiline ja löögikindel
  • Kaitsekiht: Korrosioonivastane
  • Kasutusala: Puidutööd, mööbli valmistamine, nikerdamine

Izmēri un svars

Bruto svars
0.13 kg
Iepakojuma platums
2.7 cm
Iepakojuma augstums
24.5 cm
Iepakojuma garums
2.7 cm

Produktu kodi

EAN
5903755190123
Ražotāja kods
19012

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt