WOOD CHISEL MEGA 6MM

1,99 €

Pamatinformācija

WOOD CHISEL MEGA 6MM - Täiuslik Tööriist Täpsete Puidutööde Jaoks WOOD CHISEL MEGA 6MM on professionaalne puidutööriist, mis on loodud vastama nii harrastajate kui ka kogenud puidutööliste
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

WOOD CHISEL MEGA 6MM - Täiuslik Tööriist Täpsete Puidutööde Jaoks

WOOD CHISEL MEGA 6MM on professionaalne puidutööriist, mis on loodud vastama nii harrastajate kui ka kogenud puidutööliste vajadustele. See peitel on ideaalne tööriist puidu lõikamiseks, vormimiseks ja detailide täpsustamiseks. Tänu oma 6 mm laiusele terale on see peitel suurepärane valik peenete ja täpsete lõigete tegemiseks, võimaldades teil saavutada täiuslikke tulemusi igas projektis.

WOOD CHISEL MEGA 6MM on valmistatud kõrgekvaliteedilisest terasest, mis tagab pikaajalise vastupidavuse ja teravuse säilimise. Tera on hoolikalt karastatud ja lihvitud, et tagada maksimaalne lõikevõime ja täpsus. Peitli ergonoomiline käepide on valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab mugava ja kindla haarde, vähendades käte väsimust pikaajalisel kasutamisel.

See peitel on ideaalne tööriist erinevate puiduliikide töötlemiseks, olgu see siis pehme või kõva puit. WOOD CHISEL MEGA 6MM sobib suurepäraselt nii detailide lõikamiseks, soonte tegemiseks kui ka puidu pinna silumiseks. Lisaks on see tööriist kergesti teritatav, mis tagab selle pikaajalise kasutuse ja täpsuse säilimise.

WOOD CHISEL MEGA 6MM on kompaktne ja kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda ja kasutada erinevates töötingimustes. See peitel on suurepärane valik nii koduseks kasutamiseks kui ka professionaalsetele puidutöölistele, kes otsivad usaldusväärset ja täpset tööriista.

Investeerige WOOD CHISEL MEGA 6MM peitlisse ja nautige täpset ja kvaliteetset puidutööd iga kord. See tööriist on loodud kestma ja pakkuma suurepärast jõudlust igas projektis.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: WOOD CHISEL MEGA 6MM
  • EAN kood: 5903755190062
  • Tera laius: 6 mm
  • Materjal: Kõrgekvaliteediline teras
  • Käepide: Ergonoomiline ja vastupidav
  • Kasutusvaldkond: Puidutöö, detailide lõikamine, soonte tegemine, pinna silumine
  • Kaal: Kerge ja kompaktne
  • Karastatud tera: Jah
  • Teritatav: Jah

Izmēri un svars

Bruto svars
0.12 kg
Iepakojuma platums
2.7 cm
Iepakojuma augstums
24.5 cm
Iepakojuma garums
2.7 cm

Produktu kodi

EAN
5903755190062
Ražotāja kods
19006

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt