Ugreen cable organizer box box for slats L 42.5x17.5x15.5cm black and white (LP110)

34,99 €

Pamatinformācija

Kaablikarp, kaabliorganisaator, ribad, Ugreen, valge L (LP110)

Ütle hüvasti kaablikuhjaga, tulgu elegants ja kord! Ugreeni kaabliorganisaator on märkamatu karp, mis võimaldab teil teha suuri muudatusi oma keskkonnas. See mahutab kaableid ja ülepingekaitseid, võimaldades näiteks laadijate lihtsat kasutamist ning lisaks sellele tagab korra ja kaitse tulekahju vastu.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Ugreen
  • Mudel: LP110
  • Materjal: ABS
  • Mõõtmed: 425 x 175 x 155 mm
  • Värv: valge + must

Ugreeni kaablikarbi olulisemad eelised:

  • Te hoolitsete ruumi esteetika eest, sest asemel, et oleksid sassis kaablid, saate moes Skandinaavia stiilis esteetilise karbi
  • Te kaitsete lapsi ja lemmikloomi, kellel ei ole enam juurdepääsu pistikutele ja kaablitele
  • Te vähendate tuleohtu, mis võiks tekkida juhusliku kokkupuute tõttu niiskusega
  • Te korraldate kaableid, laadijaid ja ülepingekaitseid ning kogute need kõik ühte kohta

Enam pole segadust
Kas teie laua all on kaablisasud? Kas telefonilaadijad on segamini elutoa laual? Unustage see ära. Ugreeni kaabliorganisaator võimaldab teil ka neid korda hoida ja lisaks sellele peita need pilkude eest. Asetage pistikute riba sisse, sulgege kaas ja juhtige kaableid läbi mugavate avade. Libisemisvastased padjad tagavad, et karp jääb alati paigale.

Elegantne versioon... kaablitest
Jah, see on võimalik! Ugreeni kaabli- ja ülepingekaitsekarbil on mitte ainult puhtalt pragmaatiline eesmärk. Minimalistlik vorm ja tagasihoidlikud värvid teevad sellest elegantse lisanduse interjööri.

Korralagedate pereliikmete jaoks
Väikelapsed armastavad mängida täpselt sellega, mida nad ei tohiks. Takistage lastel kaablitega kokkupuudet, eemaldades kaablid täielikult uudishimulike silmade ja käte eest. Elegantse karbi sees peidus olles suudavad nad vastu panna majapidamise noorimate liikmete uudishimule ning nad ise on nüüd palju turvalisemad. See on ka suurepärane lahendus lemmikloomade omanikele - ükski pistik ei saa hammustatud ega muul viisil kahjustatud.

Turvakarp
Ugreeni kaablikarp kaitseb sisu tolmu ja niiskuse eest ning seeläbi kaitseb kogu keskkonda juhusliku tulekahju eest. Oluline on märkida, et selle valmistamiseks kasutatud materjal on ka kõrgetele temperatuuridele vastupidav.


Product packaging height in cm 46,6
Product packaging width in cm 22,2
Product packaging depth in cm 19,4
Waga gabarytowa w gramach 3204.67
Quantity in a collective packaging 6
Producent code 30398-ugreen
Package Box
Tłumaczenia eng, fre, ger, ita, cze, ukr
BC ŁŚL
Color White
Size L

Produktu kodi

EAN
6957303833986
Ražotāja kods
6957303833986

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt