HDMI Cable with Ethernet 2m gold connector

28,99 €

Pamatinformācija

BELKIN AUDIO VIDEO KAABLID: NAUDI OMA HDTV-D, FILME, MÄNGE JA PALJU MUUD Ühenda oma Blu-ray mängija, mängukonsool või muu HD-seade oma HDTV-ga. Belkini HDMI-kaabel Ethernetiga on ideaalne ühendamaks WiFi-võimalusega seadmeid oma internetiga ühendatud

BELKIN AUDIO VIDEO KAABLID: NAUDI OMA HDTV-D, FILME, MÄNGE JA PALJU MUUD

Ühenda oma Blu-ray mängija, mängukonsool või muu HD-seade oma HDTV-ga. Belkini HDMI-kaabel Ethernetiga on ideaalne ühendamaks WiFi-võimalusega seadmeid oma internetiga ühendatud HDTV-ga, et voogesitada filme, kuulata muusikat ja sirvida sisu.

BELKINI ERINEVUS

  • Pakub täielikku 1080p tuge
  • 3D ühilduvus
  • 4K kinoresolutsioon
  • Sisseehitatud helikanal tagasihoidlikuks heliks
  • Kuni 120 Hz värskendussagedus selgete piltide jaoks
  • Sisseehitatud 10,2 Gbps Ethernet
  • Belkini kvaliteedigarantii

SAADA OMA HDTV-ST KÕIK

Vabasta kodus kinokvaliteediga 1080p HD-filmide maailm. Belkini HDMI-kaabel Ethernetiga on mõeldud kodukino entusiastidele, kes nõuavad oma HDTV-lt ja edasijõudnud AV-seadmetelt kõrgeimaid standardeid. Kaabel sisaldab ka sisseehitatud helikanalit tagasihoidlikuks heliks ning värskendussagedust kuni 120 Hz selgete piltide jaoks, mis vähendab hägustumist tegevustega stseenides. Lisaks saate nautida kõiki oma 3D-filme samamoodi nagu kinosaalis tänu 3D ühilduvusele.

4K ÜHILDUVUS

Belkini HDMI-kaabel Ethernetiga toetab täis-HD (1080p) ja Ultra HD (4K) ekraane. Märkus: 4K eraldusvõime kasutamiseks peab ühendatud seadmel olema Mini DisplayPort 1.2 ühendus või toetama Thunderbolt 2 tehnoloogiat.

BELKINI KVALITEEDI GARANTII

Belkini kõrge kiirusega HDMI-kaabel ületab tööstuse standardid, et pakkuda erakordset pilti ja heli. Belkini AV-kaablid on loodud ülima jõudluse tagamiseks, et tagada parim vaatamiskogemus.

Me võtame kvaliteeti tõsiselt. Sellepärast on igal Belkini HDMI-kaablil eluaegne garantii. Seega, kui teie kaabel kunagi katki läheb, saatke see tagasi ja meil on hea meel seda asendada.


Cable length 2
Type Cable
Usage Video
Connectors #1 HDMI Type A Male
Connectors #2 HDMI Type A Male
Standard HDMI Ultra HD 4K
Standard HDMI High Speed with Ethernet
Color Black
Other features Compatibility: Mac MacBook Tablets Laptops/Ultrabooks Apple TV Mac mini Game consoles Blu-ray/DVD Players

Specifikācijas

Kabeļa garums
200 cm
Krāsa
Melna / sudrabota

Izmēri un svars

Bruto svars
0.74 kg
Iepakojuma platums
17.5 cm
Iepakojuma augstums
23.5 cm
Iepakojuma garums
9.5 cm

Produktu kodi

EAN
745883713066
Ražotāja kods
AKBLKVH00000001

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt