Timer LCD AE-03 SAVIO

13,99 €

Pamatinformācija

Ajamõõtja LCD-ekraaniga, AE-03 Ajamõõtja LCD-ekraaniga, AE-03, on edasijõudnud seade, mis aitab teil optimeerida energiatarbimist teie kodus. AE-03 võimaldab teil seadistada elektriseadmete ajakava, mis vähendab teie majapidamise töökulusid. See paku
Ajamõõtja LCD-ekraaniga, AE-03

Ajamõõtja LCD-ekraaniga, AE-03, on edasijõudnud seade, mis aitab teil optimeerida energiatarbimist teie kodus. AE-03 võimaldab teil seadistada elektriseadmete ajakava, mis vähendab teie majapidamise töökulusid. See pakub 12/24 tunni režiimi ja võimalust seadistada juhuslik sisse/välja lülitamine ühendatud seadmetele. See annab teile võimaluse kohandada seadmete tööd paindlikult vastavalt teie eelistustele. See on eriti kasulik, kui olete kodust eemal.

Edasijõudnud funktsioonid ajamõõtjal LCD-ekraaniga, AE-03

Ajamõõtjal LCD-ekraaniga, AE-03, saate seadistada kuni 10 erinevat tööprogrammi samaaegselt. See annab täieliku kontrolli teie koduste elektriseadmete üle. Täpsusega +/- 1 minut kuus tagab see ajamõõtja usaldusväärsed ja täpsed tulemused. Võite olla kindel, et seadmed töötavad vastavalt teie ajakavale.

Lai ühilduvus

AE-03 ajamõõtja on ühilduv paljude tüüpi pistikupesade ja pistikutega. See võimaldab lihtsat ühendamist erinevate toiteallikatega. Standardne CEE 7/5 (E) pistikupesa ja CEE 7/7 (E/F) pistik tagavad selle kasutamise laias valikus tingimustes. Need tagavad mitmekülgsuse, ohutuse ja universaalse kättesaadavuse.

Pikaajaline varutoide

1,2 V Ni-MH aku toitel töötav ajamõõtja AE-03 omab üle 100 päeva varu. Isegi toitekatkestuse korral säilitatakse teie seaded ja te ei pea neid uuesti määratlema. Lisaks on pikaajaline varutoide oluline täpse elektriarvestuse jaoks. Eriti kui kasutate reaalajas (TOU) tariife või erinevaid hindu erinevatel päeva- või kuuajal. Energiatarnija saab varutoite andmete abil täpselt arvutada päeva või kuu jooksul tarbitud energia maksumuse.

Kasutusmugavus

Ajamõõtja AE-03 võib pakkuda mugavat keskkonda enne koju või kontorisse naasmist. Näiteks saate optimeerida ruumi temperatuuri, et see oleks just õige, kui naasete töölt.

Tehnilised andmed:
  • Nimipinge: 230 V~, 50 Hz
  • Maksimaalne koormus: 3680 W
  • Maksimaalne vool: 16 A
  • Sisse/välja lülitamise programmid: 10
  • Töötemperatuurid: -10°C +40°C
  • Aku: Ni-MH 1,2 V > 100 päeva varu
  • Täpsus: +/- 1 minut kuus
  • Pistikupesa standard: CEE 7/5 (E)
  • Pistikupesa standard: CEE 7/7 (E/F)
  • Suurus: 61 × 76 × 135 mm
  • Kaal: 165 g

Connector Power plug type C/E
Connector Power plug type C/F (Schuko)
Quantity in unit package 1
Accessories included SAVIO AE-03 Timer with LCD screen User manual
Dimensions 61 × 76 × 135 mm
Weight 165
Other features Rated voltage: 230 V~, 50 Hz Max load: 3680 W Max current: 16 A ON / OFF programs: 10 Operating temperatures: -10°C +40°C Battery: Ni-MH 1.2V > 100 days reserve time Accuracy: +/- 1 minute per month Socket standard: CEE 7/5 (E) Plug standard: CEE 7/7 (E/F

Izmēri un svars

Bruto svars
0.2 kg
Iepakojuma platums
8 cm
Iepakojuma augstums
15 cm
Iepakojuma garums
6 cm

Produktu kodi

EAN
5901986048213
Ražotāja kods
AKSAOKSAGSAAE03

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt