SEETEC MONITOR T51 (3 X 5" 2RU) 3*5 INCH

859 €

Ikmēneša maksājums sākot no 29,28 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Triple 5" 2RU 800×480 Broadcast LCD Rack Mount Monitor with 3G-SDI, HDMI, AV input and output T51

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Triple 5" 2RU Rack Monitors T51 on äärmiselt õhukesed ja kerged. 5" 2RU riiulimonitoridel on kolm 5-tollist 800×480 ekraani, mis võimaldavad vaadata SD-, HD- ja 3G-SDI-videot 2RU riiulimonitoril. FEELWORLD riiulimonitorid on laialdaselt kasutusel kõigil tasanditel televisiooniuudiste tootmises, järeltootmises, programmi edastamises ja televisiooniülekannete veokites, eriveokites, videovalves ja muudes valdkondades. Kuna see seeria töötab koos teiste lähedalasuvate professionaalsete seadmetega, on kõrge stabiilsus, kõrge usaldusväärsus ja elektromagnetiline ühilduvus väga olulised tingimused, et tagada kogu süsteemi sujuv töö. 5" 800×480 LCD TFT-ekraan LED-taustavalgustusega D51 on valmistatud 3× 5-tollisest TFT LCD-ekraanist, millel on 800×480 eraldusvõime ja LED-taustavalgustus, 500 cd/m² heledus ja 500:1 kontrastsus. Vaatenurk on horisontaalne: 140° / vertikaalne: 120°. Lihtne kasutada, aja säästmine Järjepidev disainistiil, sama funktsioon ja töörežiimi seadistus on toodete omaduste hulgas. Kasutajad peavad teadma ainult ühe toote töörežiimi, et saaksid kasutada kogu tootevalikut, mis säästab aega ja on mugav. Mitu sisendit ja väljundit SDI / HDMI / CVBS / heli Igal T51 monitori LCD-l on järgmised sisendid: 3G-SDI X 1, HDMI X 1, CVBS X 1, heli (L/R) X 2 Väljund: 3G-SDI X 1, HDMI X 1, CVBS X 1 Heli: stereo kõrvaklapid 3-värviline Tally Light DB-15 sisendsignaal Igal ekraanil on eesmine TALLY-tuli, millel on 3 värvi (punane, roheline, kollane) ja mida juhitakse tagapaneelil olevate DB-15 portide kaudu. Stabiilsus ja usaldusväärsus Kuna riiulimonitorid on tavaliselt pidevas töörežiimis, peavad kõik komponendid, sealhulgas LCD-ekraan, vastama tööstusliku kvaliteedi standarditele. Täismetallkorpus muudab toote mitte ainult vastupidavamaks ja vastupidavamaks, vaid on ka hea lahendus soojuse hajutamise probleemile. Peamised omadused Teravustamise abistamine Pikslitest piksliteni Keskusmärk Ekraanimärk (80%, 85%, 90%, 93%, 96%, 2.35:1) Pildi pööramine (H, V, H/V) Kontrollväli (punane, roheline, sinine, mono) Pildi külmutamine Suum Üles/alla ja vasakule/paremale suum Sisseehitatud LED-tally indikaatorid (punane, roheline, kollane) Karbis T51 monitor 3A toiteadapter Tally komplekt Kasutusjuhend

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 129,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 79,99 €
  • Insurance (1 year) - 119,99 €
  • Insurance (2 years) - 189,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
6971863811284

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt