Dehumidifier Deerma DEM-CS50MW

20,99 €

Pamatinformācija

Vabaneda liigsest niiskusest ja hoida end tervena Hoolitse oma tervise eest väikese Deerma CS50MW õhukuivatiga. Liiga palju niiskust õhus võib olla inimestele ohtlik, seega tasub proovida hoida see õigel tasemel. See väike ja praktiline seade on idea
Vabaneda liigsest niiskusest ja hoida end tervena

Hoolitse oma tervise eest väikese Deerma CS50MW õhukuivatiga. Liiga palju niiskust õhus võib olla inimestele ohtlik, seega tasub proovida hoida see õigel tasemel. See väike ja praktiline seade on ideaalne kuni 5 m2 suuruste alade jaoks, nagu väikesed kapid või kapid. Samuti on see kavandatud jäätmeid mitte tekitama, seega on see keskkonnasõbralik. Tänu kvaliteetsete õhukuivatusosakeste kasutamisele saab see töötada pidevalt kuni 2-3 nädalat.

Proovi keskkonnasõbralikke lahendusi

Tavalised õhukuivatid vajavad vahetatavaid imavkassette, mis muutuvad aegunuks ja tuleb ära visata. CS50MW on erinev ja palju keskkonnasõbralikum. Seade on varustatud PTC süsteemiga, mis koosneb 3 keraamilisest elemendist, mis ühtlaselt soojendavad ja kuivatavad niiskust imavaid osakesi, et need saaksid pärast mõnda aega uuesti kasutamiseks valmis olla. Need on ka mittetoksilised ja tõhusad, imades korraga kuni 150 ml vett. Deerma CS50MW abil hoolitsete nii oma tervise kui ka keskkonna eest!

Lihtne juurdepääs olulisele teabele

Vajadust niiskust imavate osakeste kuivatamiseks näitab nende värvi muutus. Oranž värv tähendab, et need on kuivad ja saavad normaalselt töötada. Kui nende värv muutub tumedaks roheliseks, on see märk, et need on juba liiga märjad ja vajavad kuivatamist. Seade on varustatud spetsiaalse ekraaniga, kus saate osakesi näha - seega piisab ühest pilgust, et teada saada, millal kütet sisse lülitada.

See kuivatab õhku tõhusalt

Toote innovaatiline disain eristab seda märkimisväärse efektiivsuse poolest. Tänu oma silindrilisele kujule imab CS50MW niiskust kõigilt külgedelt, toimides 360° raadiuses. See suudab õhku kuivatada suuremates piirkondades kui tavalised selle tüübi seadmed. Selle abil saate hõlpsasti luua turvalise ja tervisliku keskkonna oma kodus.

See üllatab teid oma efektiivsusega

Seade sisaldab kuni 600 g niiskust imavaid osakesi. Neid on nii palju, et pärast ühte kuivatamist saavad nad efektiivselt töötada kuni 21 päeva. Nende kuumutamine kestab 12-15 tundi. Unustage ebaefektiivsed, madala kvaliteediga õhukuivatid, mis aitavad kaasa keskkonnale ohtlikele jäätmetele. Deerma CS50MW üllatab teid oma pika tööajaga ja usaldusväärsusega!

Disainitud kõrgeima tähelepanuga detailidele

Toode ühendab suure efektiivsuse täiuslikult läbimõeldud disainiga. CS50MW on tõesti väike - selle mõõtmed on ainult 75x206 mm. Saate selle hõlpsasti paigutada kuhu soovite, kartmata, et see võtab liiga palju ruumi. Seadme alus võimaldab selle kindlalt paigutada ja perforatsiooniga korpus tagab stabiilse ja tõhusa niiskuse imendumise. Õhukuivati on valmistatud kuumakindlast ABS-plastikust, nii et saate seda kasutades nautida absoluutset ohutust.

Bränd Deerma
Mudel CS50MW
Laadimisaeg Umbes 12-15 tundi
Nimivõimsus 20W
Mõõtmed 75 x 75 x 206 mm
Kaal 0,59 kg
Materjal ABS
Värv valge
Toimimisala kuni 5m2

Izmēri un svars

Bruto svars
0.75 kg
Iepakojuma platums
10.5 cm
Iepakojuma augstums
8 cm
Iepakojuma garums
22 cm

Produktu kodi

EAN
6955578035968
Ražotāja kods
DEM-CS50MW

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt