CR 7851 Osuszacz powietrza lcd kompresorowy

130,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 4,46 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

CR 7851 on kompressoriga õhukuivati, mille veetootlikkus on 10 liitrit päevas ja millel on LCD-ekraan. Seadmel on 4 kuivatamisrežiimi: tavaline, pidev, tugev ja riiete kuivatamine. Kuivati on varustatud täpse anduriga, mis näitab ruumi hetkelist niiskustaset. Seade lülitab kompressori automaatselt välja, kui ruum on kuivatatud soovitud niiskustasemeni, tagades õhu tsirkulatsiooni töötava ventilaatori kaudu. Lisaks on kuivati varustatud niiskuse indikaatoriga, mis näitab seadme esiküljel kolme värviga niiskustaset. Laste lukustus ja ekraani väljalülitamise funktsioonid on toote täiendavad eelised.

Seade on mõeldud niiskustaseme alandamiseks sellistes ruumides nagu vannitoad, kuivatusruumid ja garderoobid. See aitab säilitada õiget niiskustaset raamatukogudes, muuseumides, arhiivides, serveriruumides ja muudes ruumides, mis on liigse õhuniiskuse suhtes tundlikud. See sobib hästi ka madalamate korruste, nagu keldrid ja garaažid, kuivatamiseks ning üleujutuste korral. Pesuruumis kasutades kiirendab see oluliselt riiete kuivamist. Helisignaal ja valgusindikaator annavad märku sisseehitatud 2,2-liitrise veepaagi täitumisest. Kaasasolev äravoolutoru võimaldab pidevat kuivatamist, juhtides vee teise suuremasse paaki või äravooluresti. Kui saavutatakse kliendi poolt programmeeritud niiskustase, peatub kompressor koheselt ja ventilaator lülitub välja 3 minuti pärast.

Seadmel on 2 vahetatavat õhufiltrit. PP-võrgufilter kaitseb kompressorit suuremate saasteainete eest (CR7851.2) ja aktiivsöefilter (CR851.1) kogub tolmu ja akumuleerib niiskuse lõhna.

Produktu kodi

EAN
5903887802192

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt