Water Fountain for pets Rojeco Wireless 2,5L

32,99 €

6,60 € / L

Pamatinformācija

Rojeco traadita 2,5L nutikas jooginõu koerale ja kassile Paku oma armsale lemmikule pidevat juurdepääsu värskele veele. Rojeco 2,5L nutikas jooginõu julgustab koeri ja kasse end hüdreerima ning kasutab tõhusat 4-kihilist filtreerimissüsteemi. Prakti
Rojeco traadita 2,5L nutikas jooginõu koerale ja kassile Paku oma armsale lemmikule pidevat juurdepääsu värskele veele. Rojeco 2,5L nutikas jooginõu julgustab koeri ja kasse end hüdreerima ning kasutab tõhusat 4-kihilist filtreerimissüsteemi. Praktiline indikaator annab teada, millal paak tuleb täita. Seade on varustatud madalrõhu pumbaga, mis töötab äärmiselt vaikselt - tekitatud müra tase ei ületa 30 dB. Tänu kahe kaussi koosnevale disainile sobib see suurepäraselt kodudesse, kus on rohkem kui üks loom. Suur mahutavus Tänu sellele, et Rojeco jooginõu mahutavus on lausa 2,5 l, ei pea te muretsema sagedase veetäitmise vajaduse pärast. Seadme läbipaistev aken võimaldab teil mugavalt kontrollida paagi olekut ja indikaator annab teavet selle liiga madala taseme kohta. Usaldusväärne juurdepääs veele Rojeco seade salvestab 75 ml vett, mida see pakub toitekatkestuse korral. See tagab, et teie lemmikloom saab igas olukorras hüdreeritud püsida. 4-kihiline filtreerimissüsteem Võite olla kindel, et Rojeco jooginõu pakub teie lemmikloomale alati värsket ja puhtat vett. Seade kasutab 4-kihilist filtreerimissüsteemi, mis koosneb kahest mittekootud kangakihist, aktiivsöest ja ioonivahetusvaigust. Selle tulemusena kõrvaldab see usaldusväärselt karvad, tolmu, toidujäägid, kloorijäägid ja muud lisandid. Lemmiklooma hooldamiseks Kas te muretsete, et teie neljajalgne sõber ei joo piisavalt vett? Rojeco jooginõu aitab sellele probleemile lahenduse leida! See pakub kahte kaussi, millel on võluvad kuldkala kujulised nireotsad, millest vesi voolab ööpäevaringselt. Kasutatud lahendus köidab kindlasti kasside tähelepanu. Lisaks võimaldab kausside laius mugavat jootmist ilma lemmiklooma õrnade vurrude märjaks saamise riskita. Vaikne töö Valides Rojeco jooginõu, ei pea te loobuma vaikusest. Seadme tekitatud müra ei ületa 30 dB. See võimaldab teil kodus mugavalt lõõgastuda, teades, et teie lemmikloom saab igal ajal nautida juurdepääsu puhtale veele. Turvaline töö Rojeco nutikas veenõu kasutab juhtmega induktsioonialust, mis edastab ainult 5V purskkaevule, suurendades kasutaja ohutust. Vaevatu hooldus Jooginõu lahtivõtmine ei tekita teile raskusi. Seadme kõik osad, välja arvatud alus, saab probleemideta jooksva vee all pesta. Seega ei ole selle puhtana hoidmine teile väljakutseks. Komplektis: - Nutikas jooginõu - Filter - Veepump - 1,5 m USB-C kaabel - Adapter - Kasutusjuhend Tootja: Rojeco Mudel: RYSJ-13 Mahutavus: 2,5 l Mõõtmed: 25,6 x 16,7 x 12,8 cm Kaal: 880 g

Izmēri un svars

Bruto svars
1.11 kg
Iepakojuma platums
17.2 cm
Iepakojuma augstums
12.8 cm
Iepakojuma garums
26 cm

Produktu kodi

EAN
6975116293520
Ražotāja kods
RYSJ-13

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt