DOG FOOD BRIT CARE INSECT FISH 3KG

22,99 €

7,66 € / KG

Pamatinformācija

DOG FOOD BRIT CARE INSECT FISH 3KG Pakkudes koertele täisväärtuslikku ja jätkusuutlikku toitumist, on BRIT CARE INSECT FISH 3KG suurepärane valik teadlikule koeraomanikule. See hoolikalt ko
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

DOG FOOD BRIT CARE INSECT FISH 3KG

Pakkudes koertele täisväärtuslikku ja jätkusuutlikku toitumist, on BRIT CARE INSECT FISH 3KG suurepärane valik teadlikule koeraomanikule. See hoolikalt koostatud kuivtoit sisaldab putukaid ja kala, mis on suurepäraseks loomsete valkude allikaks, olles samal ajal keskkonnasõbralikum kui traditsioonilised valguallikad.

See retsept on loodud spetsiaalselt koerte toitumisvajaduste rahuldamiseks. Lisaks putukatele ja kalale sisaldab see ka valikut tervislikke koostisosi, nagu puuviljad, köögiviljad ja ürdid, mis kõik on hoolikalt valitud nende toiteväärtuse ja maitseomaduste poolest. See tagab teie koerale kõik vajalikud vitamiinid, mineraalained ja antioksüdandid, et toetada tema üldist tervist ja heaolu.

BRIT CARE INSECT FISH 3KG sobib kõikidele tõugudele ja on eriti hea valik koertele, kellel on tundlik seedimine või kellel esineb toiduallergiaid.

Toote omadused:

  • Suurepärane maitse, mida koerad armastavad
  • Kergesti seeditav
  • Toetab tervet nahka ja karva
  • Aitab säilitada ideaalset kehakaalu
  • Keskkonnasõbralik valik

Tehniline informatsioon:

  • Kaal: 3 kg
  • EAN kood: 8595602559206

Izmēri un svars

Bruto svars
3.01 kg
Iepakojuma platums
25 cm
Iepakojuma augstums
42 cm
Iepakojuma garums
10 cm

Produktu kodi

EAN
8595602559206
Ražotāja kods
M-BRCHS3

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt