Automatic Pet Feeder with plastic bowl WIFI mini Dogness (white)

46,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,41 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

WIFI mini Dogness nutikas toiduautomaat (valge). Kaasaegse tehnoloogia ajastul muutub isegi meie neljajalgsete sõprade eest hoolitsemine lihtsamaks ja efektiivsemaks. WIFI mini Dogness nutikas toiduautomaat on näide seadmest, mis ühendab arenenud te
WIFI mini Dogness nutikas toiduautomaat (valge). Kaasaegse tehnoloogia ajastul muutub isegi meie neljajalgsete sõprade eest hoolitsemine lihtsamaks ja efektiivsemaks. WIFI mini Dogness nutikas toiduautomaat on näide seadmest, mis ühendab arenenud tehnoloogia koos murega meie lemmikloomade vajaduste vastu. Selle kompaktne disain, võimalus seda rakenduse kaudu kaugjuhtida ning mitmed funktsioonid, mis tagavad ohutu ja hügieenilise söötmise, muudavad selle asendamatuks abimeheks igas kodus, kus elab koer. Dognessi abil saate olla kindel, et teie lemmikloom saab regulaarselt, tervislikult ja ohutult toitu, isegi kui te pole kodus. Kaugjuhtimine ja jälgimine WiFi-ühenduse ja spetsiaalse rakenduse abil saate Dognessi nutika toiduautomaadi söötmisprotsessi kontrollida kõikjalt. Saate määrata söötmiskava, reguleerida portsjonite suurust ja jälgida toidu kogust konteineris. Rakendus annab teile ka teada, kui toidu tase on madal, nii et teate alati, millal on aeg täita. See on mugavus ja meelerahu igale omanikule. Hügieeniline roostevabast terasest kauss Toitlustusklassi roostevabast terasest toidukauss tagab teie lemmiklooma hügieeni ja tervise ohutuse. See on lihtne lahti võtta ja puhastada, mis takistab bakterite kasvu ja kaitseb lemmikloomi tsüstiidi eest. See on oluline aspekt omanikele, kes hoolivad oma lemmikloomade tervisest. Ummistuste vältimise süsteem Unikaalne patent, mis kasutab ummistuste vältimiseks tiivikut, tagab söötmisprotsessi usaldusväärsuse ja järjepidevuse. Tänu sellele lahendusele võite olla kindel, et teie lemmiklooma söötmist ei katkestata ootamatult ning söötmine toimub sujuvalt ja tõhusalt. Topelttoitekaitse Ettearvamatute olukordade, nagu elektrikatkestuste, jaoks on Dognessi nutikal toiduautomaadil topelttoite süsteem. See toetab nii USB- kui ka patareitoite, tagades pideva söötmise isegi rasketes tingimustes. See on lisakiht turvalisust, et te ei peaks muretsema oma lemmiklooma nälja pärast. Kompaktne disain ja mahutavus Automaadi kompaktne suurus (346 x 188 x 259 mm) võimaldab sellel sobida igasse maja nurka, võtmata palju ruumi. Vaatamata väikesele suurusele mahutab selle 2L konteiner kuni 1 kg toitu, tagades tõhusa ja pikaajalise söötmise ilma pideva täitmise vajaduseta. Bränd: Dogness Mudel: F05 (Melamiin) WiFi-ühendus: Jah Materjal: ABS Kaal: 1,2 kg Mahutavus: 2L Mõõtmed: 346 x 188 x 259 mm Värv: Valge Kauss: Plastik

Izmēri un svars

Bruto svars
2.25 kg
Iepakojuma platums
19.7 cm
Iepakojuma augstums
31.4 cm
Iepakojuma garums
22.3 cm

Produktu kodi

EAN
5905316149397
Ražotāja kods
F05 plastic bowl

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt