Stainless Steel Pet Water fountain & Feeder 2in1 3.2l Rojeco

30,99 €

Pamatinformācija

Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
2-in-1 Kassijooginõu + kauss 3,2 l Rojeco

Nüüd vajate vaid ühte seadet, et pakkuda oma lemmikloomale juurdepääsu värskele ja puhtale veele ning maitsvale toidule. Rojeco 2-in-1 kassijooginõu ja kauss on valmistatud kvaliteetsest 304 roostevabast terasest, mis teeb selle tervisele täiesti ohutuks ja vastupidavaks. Seade pakub kahte eraldi sektsiooni (joogiks ja toiduks) ning selle maht on 3,2 liitrit ja vaikne töö. Sellel on ka sisseehitatud kraan, mis hoiab vee voolavana.

Erinevad kasutusvõimalused

Jooginõul on kaks eraldi kambrit, mis muudab selle ideaalseks erinevateks kasutusvõimalusteks. Näiteks võite ühte panna toidu ja teise joogi, või valada mõlemasse vett. Otsus on teie!

304 roostevaba teras

Jooginõu on valmistatud 304 roostevabast terasest, mis teeb selle väga vastupidavaks, kahjustuskindlaks ja ohutuks lemmikloomadele. See ei põhjusta bakterite levikut ega aita kaasa kasside akne probleemidele. Nii saate oma lemmiklooma seisundit veelgi paremini hooldada! Samuti ei pea te muretsema jooginõu puhastamise probleemide pärast. Seade on väga lihtne kokku panna ja lahti võtta ning selle söötja ja veepaaki saab lihtsalt kraani all või nõudepesumasinas pesta.

4-astmeline filtreerimine

Tagage oma lemmikloomale juurdepääs värskele, puhtale ja ohutule veele. Rojeco jooginõu kasutab 4-astmelist filtreerimist, et tõhusalt eemaldada saasteaineid. Kõrge tihedusega filtrid püüavad kinni karvad ja tolmu, ioonvahetusvaigu filter eemaldab raskemetalle ning aktiivsöefilter eemaldab lõhnad ja kloorijäägid.

Jooginõu kraaniga

Vesi voolab jooginõus spetsiaalsest kraanist, mis tähendab, et see on pidevas liikumises. See muudab selle ideaalseks lemmikloomade tähelepanu köitmiseks ja joomise julgustamiseks. Nii saate vältida oma lemmiklooma dehüdratsiooniga seotud probleeme. Lisaks hoiab see lahendus vee kauem värskena.

Mahutavus 3,2 l

Sagedane vee täitmine on minevik. Rojeco jooginõu eristub oma 3,2-liitrise mahutavusega - selline suur kogus on piisav isegi 1-2 nädalaks. Nii saate rahulikult minna lühikesele reisile või peole. Ärge muretsege, et teie kass ei saa juua! Lisaks, kui paagis on vähe vett, süttib automaatselt punane tuli, mis tuletab meelde, et see tuleb uuesti täita.

Läbimõeldud disain

Te ei pea muretsema, et purskkaev stressiks teie lemmiklooma või häiriks teie rahu. Seade töötab äärmiselt vaikselt - selle helitugevus ei ületa 20 dB. See on peaaegu sama kui sosin või lehtede sahin! Jooginõu kasutab ka madalat pinget 5 volti, mis teeb selle lemmikloomadele täiesti ohutuks.

Tootja Rojeco
Mudel RYSJ-17
Mahutavus 3,2 l
Adapteri sisendvool 100-240 V 50/60 Hz
Adapteri väljundvool 5 V 1000 mA
Nimivool 5V - 1 A max.
Materjal 304 roostevaba teras
Mõõtmed 237 x 183 mm
Kaal 750 g

Izmēri un svars

Bruto svars
1 kg
Iepakojuma platums
24.4 cm
Iepakojuma augstums
10.8 cm
Iepakojuma garums
24.4 cm

Produktu kodi

EAN
6975116293698
Ražotāja kods
RYSJ-17

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt