Smart food dispenser Petsuper PF02-2 WiFi 3L (white)

77,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,33 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
Petsuper PF02-2 WiFi 3L nutikas lemmikloomatoidu dosaator (valge)

Petsuper PF02-2 3L nutikas toidudosaator muudab igapäevase lemmikloomahoolduse lihtsamaks. Mobiilirakenduse kaudu saate kaugjuhtida toiduportsjoneid, määrata söögikavasid ja jälgida seadme olekut. Petsuper PF02-2 pakub ka häälteate salvestamise funktsiooni, mis hõlbustab suhtlemist teie lemmikloomaga.

Kaugjuhtimine

Mobiilirakenduse abil saate täielikult kontrollida oma lemmiklooma toitmist, olenemata sellest, kus te viibite. Võimalik on seadistada kuni 6 söögikorda päevas ja kohandada portsjoni suurust vastavalt teie lemmiklooma individuaalsetele vajadustele. Rakendus võimaldab lisada söögikordi, vaadata teateid toidutaseme kohta, hallata oma lemmiklooma teavet ja salvestada häälteateid.

Häälteate salvestamine

Petsuper PF02-2 võimaldab salvestada 10-sekundilise häälteate, mis mängitakse ette, kui lemmikloom sööb. Selle lahenduse abil kutsutakse teie lemmikloom sööma, kuuldes tuttavat häält.

Ummistusvastane süsteem

Innovatiivne süsteem tagab sujuva erinevat tüüpi toidu - kuiva, külmkuivatatud ja segatoidu - söötmise. Spetsiaalne disain laia avaga ja pehme segamismehhanismiga hoiab ära ummistused. Nii võite olla kindel, et teie lemmikloom saab alati oma söögi õigel ajal.

Kaks toiteallikat

Teie lemmiklooma ohutus on prioriteet, seega saate Petsuper PF02-2 toita kahel viisil - vooluvõrgust ja patareidega (5 AAA patareid, ei kuulu komplekti). Nii töötab seade ka elektrikatkestuse korral katkestusteta edasi.

Alati värske toit

Tänu mitmekihilisele värskuse kaitsele, sealhulgas silikoonist tihendile, niiskust imavale kotikesele ja suletud teraviljaväljundile, püsib dosaatoris olev toit kaua kuiv ja värske. Õhukindel tihend hoiab eemal õhu ja niiskuse, mis on oluline toidu kvaliteedi säilitamiseks.

Lihtne puhastada

Petsuper PF02-2 on loodud lihtsaks puhastamiseks. Modulaarne disain võimaldab üksikute komponentide kiiret lahtivõtmist, mida saab pesta käsitsi või nõudepesumasinas. Kasutatud lahendus muudab hügieeni säilitamise lihtsaks ja tagab seadme lihtsa hoolduse.

Tootja Petsuper
Mudel PF02-2
Mahutavus 3 l
Ühilduvad toidutüübid Kuiv, külmkuivatatud, segatoit läbimõõduga 2 kuni 12 mm
Portsjoni suurus 8 g portsjoni kohta
Söögikordade arv päevas 1 kuni 6
Toiteallikas 5 x AAA patarei (ei kuulu komplekti), 5V toiteadapter
Ühenduvus WiFi
Mõõtmed 25 x 19 x 38 cm
Kaal 1.5 kg
Lisafunktsioonid häälteate salvestamine
Värv valge

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 19,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 29,99 €
  • Insurance (1 year) - 19,99 €
  • Insurance (2 years) - 29,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
2.2 kg
Iepakojuma platums
19 cm
Iepakojuma augstums
38 cm
Iepakojuma garums
29 cm

Produktu kodi

EAN
6975447710062
Ražotāja kods
PF02-2

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt