Catlink Pure 3 smart dog and cat fountain/drinker (white)

65,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,97 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
Catlink Pure 3 nutikas koera ja kassi joogipurskkaev (valge).

Hoolitse oma karvase sõbra eest ja pööra tähelepanu tema heaolule. Catlink Pure 3 nutikas joogipurskkaev on loodud sinu lemmiklooma tervise ja mugavuse tagamiseks, pakkudes veefiltreerimist ja töötades äärmiselt vaikselt. Seade toetab mitmeid töörežiime ja sellel on 2,3-liitrine veepaak. Seade töötab juhtmega ning selle hooldus on lihtne ja ajasäästlik. Tänu 2,4 GHz Wi-Fi toe olemasolule saad ühendada Pure 3 spetsiaalse rakendusega ja kontrollida oma koera või kassi terviseandmeid.

4 töörežiimi

Catlink Pure 3 nutikas joogipurskkaev toetab kuni 4 töörežiimi. Voolav režiim (vaikerežiim) tagab pideva värske vee voo, julgustades sinu lemmiklooma jooma, samas kui Eco režiim pakub 3-minutilist veevoolu iga 5 minuti järel. Nutirežiimi valimisel kohandub purskkaev sinu lemmiklooma käitumisega. Kui seade tuvastab sinu lemmiklooma lähenemise, lülitub see automaatselt Eco režiimist Voolavasse režiimi. Öörežiim võimaldab 20-sekundilist veevoolu iga 2 tunni järel. Kui lemmikloom läheneb seadmele selles režiimis, algab veevool, võimaldades lemmikloomal 20 sekundit juua.

Tõhus filtreerimissüsteem

Tänu usaldusväärsele filtreerimissüsteemile võid olla kindel, et sinu lemmikloom joob alati kõrgeima kvaliteediga vett. Innovatiivne kahekordne struktuur, mis sisaldab täielikult suletud filtrit ja roostevabast terasest filtrit, tagab tõhusa puhastuse ja välistab bakterite kasvu riski. Kasutatud ABS materjal vastab toidukvaliteedi standarditele, mis tagab maksimaalse ohutuse sinu lemmikloomale. Tänu Catlinkile on sinu armastatud lemmikloomal alati ligipääs värskendavale veele, mis aitab kaasa tema tervisele ja heaolule.

Pühendatud rakendus

Jälgi oma lemmiklooma tervist CATLINKi rakenduse kaudu, mis salvestab olulisi andmeid, näiteks kui tihti ta vett joob. Selle tulemusena saad pidevalt juurdepääsu põhjalikele aruannetele, mis aitavad sul paremini mõista oma lemmiklooma harjumusi. Kui tuvastatakse mingeid kõrvalekaldeid, saad teate kohe. Kogutud andmete varukoopiad salvestatakse reaalajas. Lisaks annab OTA värskendus sulle juurdepääsu uusimatele funktsioonidele ja täiustustele. Nüüdsest saad veelgi paremini hoolitseda oma lemmiklooma heaolu eest!

Sinu mugavuse nimel

Joogipurskkaevu disainimisel keskendus Catlink mitte ainult sinu lemmiklooma heaolule, vaid ka sinu mugavusele. Üks filter on piisav 90 liitri vee jaoks, nii et saad seda vahetada iga 60 päeva järel. Selle tulemusena säästad raha ja saad rohkem aega pühendada oma lemmikloomale. Paagi maht on 2,3 l, mis on piisav 15 päevaks (päevase veetarbimisega 40 kuni 60 ml). Sisseehitatud andur tuletab meelde vee puudust ja filtri vahetamise vajadust - saad jälgida teavet mobiilirakenduses. Lisaks on seadme lahtivõtmine ja puhastamine lihtne ning selle töömaht ei ületa 30 dB.

Sinu lemmiklooma heaolu nimel

Paku oma armastatud lemmikloomale parimat hoolt Pure 3-ga. Seadme innovatiivne disain pakub kaitset närimise eest ja minimeerib kontakti sinu kassi tundlike vurrudega. Catlinkiga on sinu lemmikloom täielikult kaitstud!

  • Nutikas joogipurskkaev
  • Filter
  • Kasutusjuhend
Tootja Catlink
Mudel CL-WB-02
Eesmärk kassidele ja väikestele koertele
Veepaagi maht 2,3 l
Toiteallikas juhtmega
Materjal ABS
Mõõtmed 13 x 262 x 170 mm

Izmēri un svars

Bruto svars
1.71 kg
Iepakojuma platums
19 cm
Iepakojuma augstums
24.5 cm
Iepakojuma garums
31.5 cm

Produktu kodi

EAN
6972884750880
Ražotāja kods
"CL-WB-02 "

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt