Petwant PWS-105B 3.2L dog and cat fountain/drinker

35,99 €

Pamatinformācija

Petwant PWS-105B 3,2L koerte ja kasside veepurskkaev/jooginõu. Petwant PWS-105B purskkaev on ideaalne lahendus igale koera- või kassiomanikule, kes soovib oma lemmikloomale pakkuda pidevat juurdepääsu värskele ja puhtale veele. Valmistatud kvaliteets
Petwant PWS-105B 3,2L koerte ja kasside veepurskkaev/jooginõu.

Petwant PWS-105B purskkaev on ideaalne lahendus igale koera- või kassiomanikule, kes soovib oma lemmikloomale pakkuda pidevat juurdepääsu värskele ja puhtale veele. Valmistatud kvaliteetsest 304 roostevabast terasest - see on korrosioonikindel ja äärmiselt vastupidav. Suur 3,2-liitrine maht muudab seadme sobivaks nii väiksematele kui ka suurematele lemmikloomadele, tagades neile piisava vedeliku tarbimise pikaks ajaks.

Vaikne töö - ideaalne tundlikele loomadele

Purskkaevu helitase ei ületa 30 dB - unusta tüütu müra. Tänu sellele ei sega seade majapidamise igapäevaelu ega ehmata loomi, isegi neid, kes on helide suhtes kõige tundlikumad.

304 roostevaba teras - vastupidavus ja ohutus

Purskkaev on valmistatud kvaliteetsest 304 roostevabast terasest, mis tagab vastupidavuse ja ohutuse kasutamisel. See on kahjustuskindel ja lihtne puhastada, tagades, et sinu lemmikloomal on alati hügieenilised joogitingimused.

Suur 3,2 l maht - ideaalne mitmele loomale

3,2-liitrise mahuga purskkaev sobib suurepäraselt ka kodudesse, kus on rohkem lemmikloomi. Olgu sul koer, kass või mõlemad, Petwant PWS-105B tagab neile piisava veevaru - isegi sinu äraolekul. Samuti saad mugavalt jälgida seadme paagi täituvust - sisseehitatud aken võimaldab seda teha.

Paneb vee liikuma

Purskkaev paneb vee õrnalt liikuma, mis tagab selle pikaajalise värskuse ja hapnikuga rikastamise ning köidab sinu lemmikloomade tähelepanu ja julgustab neid jooma. See hoiab sinu lemmiklooma korralikult hüdreeritud, mis on tema tervise jaoks äärmiselt oluline.

Usaldusväärne filtreerimine - puhas ja tervislik vesi

Jooginõu on varustatud mitmeastmelise filtreerimissüsteemiga, mis püüab tõhusalt kinni mustuse, karvad, kõõma ja ebameeldivad lõhnad. Nii võid olla kindel, et sinu lemmikloom joob vett, mis on värske, puhas ja kahjulikest ainetest vaba.

Tootja Petwant
Mudel PWS-105B
Värv Hõbedane
Maht 3,2 l
Helitase ≤ 30 dB
Materjal 304 roostevaba teras

Izmēri un svars

Bruto svars
0.81 kg
Iepakojuma platums
19.5 cm
Iepakojuma augstums
12 cm
Iepakojuma garums
22.5 cm

Produktu kodi

EAN
5906168436277
Ražotāja kods
PWS-105B

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt