Petwant 4L automatic feed dispenser F17-C

82,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,48 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
Petwant 4L F17-C automaatne toidujaotur.

Petwant F17-C automaatne toidujaotur võimaldab teil toita kasse ja koeri regulaarselt, isegi kui te pole kodus. 4-liitrise mahutavuse ja võimalusega programmeerida kuni 10 söögikorda päevas, tagab see täieliku kontrolli teie lemmiklooma toitumise üle. Lisaks võimaldab sisseehitatud 1080p kaamera hoida silma peal teie lemmikloomal, temaga rääkida, samuti teha fotosid ja salvestada videoid, et saaksite olla rahulikum, kui olete eemal. Seade on valmistatud vastupidavatest, kahjustuskindlatest materjalidest ja seda saab toita kahel viisil - kaabli või nelja D-tüüpi patareiga.

Kaugjuhtimine Wi-Fi ja rakenduse kaudu

Petwant F17-C jaotur toetab 2.4G ja 5G Wi-Fi, mis võimaldab seda kaugjuhtida spetsiaalse rakenduse abil. See võimaldab teil hõlpsasti seadistada söögikavasid ja kohandada portsjonite arvu olenemata teie asukohast. Nüüd on teil seadme üle täielik kontroll igal ajal!

Läbipaistev toidupaak

Jaoturil on suur, 4-liitrine toidupaak. See on piisav tõeliselt pikaks ajaks! Veelgi enam, see on läbipaistev, mis võimaldab mugavalt jälgida toidutaset ilma seda avamata. Nii teate alati, millal on aeg täita!

Paindlik söögikordade programmeerimine

Võimalusega seadistada 1 kuni 10 söögikorda päevas ja jagada iga söögikord kuni 10 portsjoniks, annab Petwant F17-C teile täieliku paindlikkuse kohandada oma lemmiklooma toitmist. Luues kavasid, olete kindel, et teie lemmikloom saab täpselt vajaliku koguse toitu, võimaldades teil hoolitseda tema tervise ja heaolu eest.

Kohandatav erinevat tüüpi toidule

Petwant F17-C jaotur sobib kuivtoidu (5 kuni 15 mm) ja külmkuivatatud toidu jaoks. See annab teile vabaduse valida toidutüüp, mis kõige paremini sobib teie lemmiklooma vajadustega, tagades mitmekesise ja tervisliku toitumise.

Sisseehitatud 1080p kaamera

Petwant F17-C-l on sisseehitatud 1080p kaamera, mis võimaldab teil jälgida oma lemmiklooma reaalajas. Nii teate alati, mida teie lemmikloom teeb, isegi kui te pole kodus! Samuti saate teha pilte, salvestada videoid ja rääkida oma lemmikloomaga. Lisaks võimaldab spetsiaalne kaamerakate kaamera katta, kaitstes teie privaatsust, kui seda vajate.

Kaks toiteviisi

F17-C toetab kahte toiteviisi - USB-C kaabli või nelja D-tüüpi patarei (ei kuulu komplekti) kaudu. Juhtmevabalt töötab seade kuni 30 päeva - nii saate säästa elektrit ja olla kindel, et isegi hädaolukorras saab teie lemmikloom oma toiduportsjoni õigel ajal kätte.

Vastupidav konstruktsioon ja elegantne disain

Seade on valmistatud ABS-plastikust ja roostevabast terasest, muutes selle vastupidavaks ja kergesti puhastatavaks. Lisaks on 300 ml kauss piisavalt suur, et mahutada kuni 200 g toitu. See tähendab, et see vastab hõlpsasti erinevate lemmikloomade vajadustele. Jaoturi teine eelis on selle kompaktne suurus (216 x 350 x 327 mm) - see ei võta teie kodus liiga palju väärtuslikku ruumi.

Tootja Petwant
Mudel F17-C
Mahutavus 4 l
Kaussi mahutavus 300 ml, 200 g
Söötmise sagedus 1-10 söögikorda päevas (10 portsjonit söögikorra kohta)
Toidutüüp Kuivtoit (5-15 mm), külmkuivatatud toit
Toiteallikas USB-C 5 V / 1 A või 4x D patarei (ei kuulu komplekti)
Patarei tööiga Ligikaudu 30 päeva
Wi-Fi sagedus 2.4G ja 5G
Kaugjuhtimine rakendusega Jah
Kaamera resolutsioon 1080p
Reaalajas jälgimine Jah
Kaugside Jah
Materjal ABS, roostevaba teras
Mõõtmed 216 x 350 x 327 mm

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 19,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 29,99 €
  • Insurance (1 year) - 19,99 €
  • Insurance (2 years) - 29,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
1.65 kg
Iepakojuma platums
22.5 cm
Iepakojuma augstums
27 cm
Iepakojuma garums
22.5 cm

Produktu kodi

EAN
5906168436192
Ražotāja kods
F17-C

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt