HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13

Pamatinformācija

HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13 - Elegantne ja Funktsionaalne Konksukomplekt Hotellidele HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13 on ideaalne lahendus hotellidele ja majutusasutustele, kes soovivad pakku

Prece ir arhivēta

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13 - Elegantne ja Funktsionaalne Konksukomplekt Hotellidele

HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13 on ideaalne lahendus hotellidele ja majutusasutustele, kes soovivad pakkuda oma külalistele mugavust ja stiili. See konksukomplekt on loodud spetsiaalselt hotellitubade jaoks, pakkudes praktilist ja esteetilist lahendust riiete, rätikute ja muude esemete riputamiseks. Komplekti kuuluvad konksud on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad nende vastupidavuse ja pikaealisuse. Elegantne disain sobitub suurepäraselt igasse interjööri, lisades ruumile modernset ja puhast ilmet.

Konksukomplekti HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13 iseloomustab lihtne paigaldus ja kasutajasõbralikkus. Komplekti kuuluvad kõik vajalikud kinnitustarvikud, mis muudavad paigaldamise kiireks ja lihtsaks. Konksud on disainitud nii, et need hoiavad esemeid kindlalt paigal, vältides nende libisemist või kukkumist. See on eriti oluline hotellitubades, kus külalised vajavad usaldusväärseid ja funktsionaalseid lahendusi oma isiklike asjade hoidmiseks.

Lisaks praktilisusele on HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13 ka esteetiliselt meeldiv. Konksude minimalistlik ja elegantne disain sobib suurepäraselt kaasaegsete ja klassikaliste interjööridega. Need konksud on saadaval erinevates viimistlustes, mis võimaldab neid hõlpsasti sobitada olemasoleva sisekujundusega. Olgu tegemist luksushotelli või väikese butiikhotelliga, see konksukomplekt lisab igale ruumile rafineeritud ja professionaalse ilme.

HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13 on loodud vastama kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Kasutatud materjalid on vastupidavad ja kergesti hooldatavad, tagades, et konksud säilitavad oma välimuse ja funktsionaalsuse ka pärast pikka kasutusaega. See on investeering, mis tasub end ära nii esteetiliselt kui ka praktiliselt, pakkudes hotellidele ja nende külalistele parimat võimalikku kogemust.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: HOOKS KIT HOTELLERIE 2127 13
  • EAN kood: 8003341136195
  • Materjal: Kvaliteetne metall
  • Viimistlus: Saadaval erinevates viimistlustes
  • Komplekti kuulub: Konksud ja kinnitustarvikud
  • Paigaldus: Lihtne ja kiire paigaldus
  • Disain: Minimalistlik ja elegantne
  • Kasutusala: Hotellitoad, majutusasutused
  • Vastupidavus: Kõrge kvaliteediga materjalid tagavad pikaealisuse

Izmēri un svars

Bruto svars
0.09 kg
Iepakojuma platums
7.2 cm
Iepakojuma augstums
6.5 cm
Iepakojuma garums
10 cm

Produktu kodi

EAN
8003341136195
Ražotāja kods
000021271300100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt