Bestway Tritech Quadcomfort Air Mattress Queen -ilmatäytteinen varavuode, sisäänrakennettu pumppu, 2

64,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,94 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Bestway Tritech Quadcomfort Air Mattress Queen -ilmatäytteinen varavuode

Etsid mugavat ja vastupidavat külalistemadratsit, mis ei võtaks palju ruumi? Tutvustame Bestway Tritech Quadcomfort Air Mattress Queen -ilmatäytteinen varavuodet - suurepärane valik nii ootamatutele külalistele kui ka mugavaks ööbimiseks telkimisreisidel.

See luksuslik õhkmadrats pakub teile kuningliku suurusega magamisaset ja erakordset mugavust tänu oma ainulaadsele Tritech™ konstruktsioonile. Tritech™ materjal koosneb kolmest vastupidavast kihist: kahest vinüülkihist, mis on ühendatud vastupidava polüestervõrguga. See tagab madratsile suurepärase stabiilsuse ja vastupidavuse, vältides samal ajal õhu lekkimist ja materjali venimist.

Mugavuse lisamiseks on Quadcomfort õhkmadratsiga kaasas sisseehitatud pump, mis teeb madratsi täispumpamise kiireks ja lihtsaks. Lihtsalt ühendage pump vooluvõrku ja madrats täitub mõne minutiga. Kui on aeg madrats ära panna, tühjendab sisseehitatud pump selle kiiresti ja kompaktselt kokku, muutes selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks.

Bestway Tritech Quadcomfort Air Mattress Queen -ilmatäytteinen varavuode ei ole lihtsalt mugav ja praktiline, vaid ka stiilne. Selle kaasaegne disain ja neutraalne värv sobivad igasse interjööri.

Tehnilised andmed:

  • Suurus: Queen (203 x 152 x 51 cm)
  • Materjal: Tritech™ (vinüül ja polüestervõrk)
  • Sisseehitatud pump: Jah
  • EAN kood: 6941607311899

Izmēri un svars

Bruto svars
10.78 kg
Iepakojuma platums
0.46 cm
Iepakojuma augstums
0.42 cm
Iepakojuma garums
0.2 cm

Produktu kodi

EAN
6941607311899
2220007067662
Ražotāja kods
67925

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt