BaByliss BLAS82E Shape & Smooth -ilmakiharrin

30,99 €

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

BaByliss BLAS82E Shape & Smooth -ilmakiharrin on innovatiivne ja mitmekülgne juuksehooldusseade, mis on loodud pakkuma professionaalseid tulemusi mugavalt kodus. See ilmakiharrin ühendab endas fööni ja lokitangide parimad omadused, võimaldades teil luua erinevaid soenguid alates siledatest ja sirgetest juustest kuni volüümikate ja lokkis soenguteni. Tänu oma täiustatud tehnoloogiale ja kasutajasõbralikule disainile on see ideaalne valik nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka erilisteks sündmusteks.

BaByliss BLAS82E Shape & Smooth -ilmakiharrin on varustatud võimsa 800 W mootoriga, mis tagab kiire ja tõhusa kuivatamise ning stiilimise. Seadmel on kaks erinevat kuumuse ja kiiruse seadistust, mis võimaldavad teil valida sobivaima temperatuuri ja õhuvoo vastavalt oma juuksetüübile ja soovitud tulemusele. Lisaks on seadmel ka jahe õhuvoolu funktsioon, mis aitab soengut kinnitada ja tagab kauakestva tulemuse.

Seadme komplekti kuulub kaks erinevat vahetatavat otsikut: 50 mm termohari ja 20 mm kitsas otsik. 50 mm termohari on ideaalne volüümi ja sileduse lisamiseks, samas kui 20 mm kitsas otsik sobib suurepäraselt detailide ja väiksemate lokkide loomiseks. Mõlemad otsikud on kaetud keraamilise kattega, mis tagab ühtlase kuumuse jaotumise ja kaitseb juukseid kahjustuste eest.

BaByliss BLAS82E Shape & Smooth -ilmakiharrin on ergonoomilise disainiga, mis muudab selle kasutamise mugavaks ja lihtsaks. Seadmel on ka 2,5 meetri pikkune pöörlev juhe, mis võimaldab vabalt liikuda ja tagab maksimaalse paindlikkuse stiilimise ajal. Lisaks on seadmel riputusaas, mis teeb selle hoiustamise lihtsaks ja mugavaks.

Kui otsite usaldusväärset ja tõhusat juuksehooldusseadet, mis aitab teil saavutada professionaalseid tulemusi kodus, siis on BaByliss BLAS82E Shape & Smooth -ilmakiharrin just see, mida vajate. Selle seadmega saate nautida kauneid ja tervislikke juukseid iga päev.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: BaByliss BLAS82E Shape & Smooth -ilmakiharrin
  • EAN kood: 3030050153347
  • Võimsus: 800 W
  • Kuumuse ja kiiruse seadistused: 2
  • Jahe õhuvoolu funktsioon
  • Vahetatavad otsikud: 50 mm termohari, 20 mm kitsas otsik
  • Keraamiline kate
  • Ergonoomiline disain
  • Pöörlev juhe: 2,5 m
  • Riputusaas

Izmēri un svars

Bruto svars
1.02 kg
Iepakojuma platums
0.36 cm
Iepakojuma augstums
0.16 cm
Iepakojuma garums
0.1 cm

Produktu kodi

EAN
3030050153347
2220005828951
Ražotāja kods
AS82E

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt