Golf Laser Rangefinder HOTO KE1000

138,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 4,74 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Kas soovite golfimängu ajal täpselt mõõta vahemaid? HOTO laserkaugusmõõtja on teie jaoks ideaalne lahendus! Selle abil saate mõõta vahemaid kuni 1000 meetrit või 12000 jardi. Lisaks saate seda suurendada 6 korda! Lisaks on see väga mugav kasutada tän
Kas soovite golfimängu ajal täpselt mõõta vahemaid? HOTO laserkaugusmõõtja on teie jaoks ideaalne lahendus! Selle abil saate mõõta vahemaid kuni 1000 meetrit või 12000 jardi. Lisaks saate seda suurendada 6 korda! Lisaks on see väga mugav kasutada tänu oma väikesele suurusele ja kergele kaalule. HOTO kaugusmõõtjat eristab selle pikk mõõteulatus. Saate lugusid võtta kuni 1000 meetri või 1200 jardi kaugusel, tolerantsiga ±1. Lisaks saate kohe tagasisidet juba 0,5 sekundiga! HOTO abil saate täpseid mõõtmisi silmapilguga. HOTO kaugusmõõtja tagab teile suurepärase pildikvaliteedi. Tänu spetsiaalsele nupule saate hõlpsalt fookust muuta ja fookuskaugust ühe käega reguleerida. Lisaks saate kasutada 6-kordset optilist suumi, et näha kaugemaid sihtmärke. Miski ei jää teie tähelepanuta! HOTO laserkaugusmõõtja tõestab oma väärtust mitmes olukorras. See on ideaalne golfi- ja jalgpallivõistluste jaoks, kuid mitte ainult! See sobib suurepäraselt matkamiseks mägedes või vaba aja veetmiseks metsades ja parkides. Pange see seljakotti ja olge alati valmis! HOTO on lihtne kasutada kahe nupuga. Töönupu abil saate reguleerida kaldkompensatsiooni ja seada prioriteetsed objektid, et need eralduksid taustast ja kogu mõõtmine oleks kiirem. Lugemisnupuga saate teha üksikuid või mitmeid mõõtmisi. Lisaks toetab see seade lihtsama analüüsi jaoks kahte ühikut: meetrit ja jardi. HOTO laserkaugusmõõtja on mugav kasutada. Saate seda hõlpsalt kasutada kahe nupuga, mis annab teile kiire ja lihtsa juurdepääsu kõigile funktsioonidele. Lisaks eristub see kompaktse disainiga, mida saate ühe käega hõlpsasti haarata. Lisaks saate tänu magnetilisele ümbrisele käed vabastada ja seadme metallist esemetele asetada. HOTO kaugusmõõtjal on suur 2000 mAh aku. Tänu sellele saate teha rohkem kui 1000 mõõtmist! Te ei pea muretsema, et teie seade saab otsa, kuna saate selle hõlpsasti USB-C kaabliga laadida. Lisaks on selle kaasasolev kandekott mugavam transportimiseks ja hoiustamiseks. Komplektis on: - Laserkaugusmõõtja - Kott - USB-kaabel - Ripats - Kasutusjuhend Tootja: HOTO Mudel: KE1000 Mõõtmed: 100,5 × 68 × 40,5 mm Kaal: umbes 190 g Toetatud ühikud: meeter, jard Mõõteulatus: 5,5 kuni 1200 jardi, 5 kuni 1000 meetrit Laseri lainepikkus: 905 nm Töötemperatuur: 0℃ kuni 45℃ Laadimisparameetrid: 5 V = 0,5 A Aku tüüp: 3,7 V = 730 mAh liitiumioon

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 29,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 39,99 €
  • Insurance (1 year) - 29,99 €
  • Insurance (2 years) - 49,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
0.33 kg
Iepakojuma platums
13.3 cm
Iepakojuma augstums
5.6 cm
Iepakojuma garums
10.6 cm

Produktu kodi

EAN
6974370801090
Ražotāja kods
KE1000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt