Ugreen universal holder stand phone holder tablet (up to 12cm wide) tripod lazy holder with flexible

9,99 €

83,25 € / M

Pamatinformācija

Ugreen LP113 Telefonihoidik painduva pikendusega, valge

Ugreen LP113 universaalne telefonide ja tahvelarvutite hoidik 3,7-10,6 ″ sobib mitmesugusteks olukordadeks. Kaldenurga ja pöörlemisnurga reguleerimise võimalus võimaldab seda lihtsalt vastavalt vajadustele kohandada. Praktilise klambri abil saate selle kindlalt mööblile kinnitada ning tänu hästi läbimõeldud disainile saate seda mugavalt igas olukorras kasutada.

Reguleerige selle asendit
Tarvik on kavandatud nii, et saaksite selle asendit vabalt reguleerida. Painduv käsi eristub oma erakordse paindlikkuse ja samal ajal vastupidavuse poolest. Üks osa sellest on valmistatud kõvast materjalist, mis tagab vajaliku stabiilsuse, ja teine osa on valmistatud pehmest materjalist, mis võimaldab selle asendit vabalt reguleerida.

Vaadake igast nurgast
Telefoni või tahvelarvuti hoidik on 360 ° pööratav. Seega saate selle paigutada täpselt nii, nagu soovite, ja vaadata filme igast nurgast. Miski ei piira teid - kohandage tarviku asend oma eelistuste järgi ja nautige vabadust!

Saate selle kindlalt mööblile kinnitada
Silikoonist libisemisvastaste padjadega varustatud vastupidav klamber võimaldab teil hoidiku kindlalt kinnitada kuni 7,6 cm paksusele riiulile või lauale. See praktiline lahendus annab teile suure vabaduse. Saate käepideme hõlpsasti paigaldada sinna, kuhu seda vajate, ja nautida oma unistuste mugavust.

Viimistletud igas detailis
Tarvik on kujundatud suure tähelepanuga detailidele. Hoidiku avad võimaldavad ühendada toitekaabli ja kõrvaklapid, et saaksite mugavalt oma telefoni või tahvelarvutit laadida ning nautida suurepärast helikvaliteeti. Silikoonist kattelapid kaitsevad teie seadmeid ja mööblit kahjustuste eest ning tagavad samal ajal stabiilse paigalduse ja ohutuse.

Kasutage vastavalt soovile
Kasutage seda funktsionaalset hoidikut, et vabastada oma käed ja mugavalt filme vaadata, samal ajal lõõgastuda või midagi muud teha. Asetage see kööki, kui kokkate, või magamistuppa, kui soovite enne magamaminekut lõõgastuda. Kuidas seda universaalset tarvikut kasutate, on teie otsustada - võimalused on lõputud!

Tehnilised andmed:

  • Tootja: Ugreen
  • Mudel: LP113
  • Pikkus: 90 cm
  • Sobivus: Telefonid ja tahvelarvutid
  • Värv: Must

Product packaging height in cm 20,6
Product packaging width in cm 12,8
Product packaging depth in cm 7,7
Waga gabarytowa w gramach 280
Quantity in a collective packaging 20
Producent code 30488 LP113
Package Box
Tłumaczenia eng, cze, fre, spa, ger, ukr, ita
Color White
BC ŁŚL
RDY corrector

Produktu kodi

EAN
6957303834884
Ražotāja kods
6957303834884

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt