Matt Case for Samsung A33 5G A336

7,99 €

Pamatinformācija

Matt Case
Kvaliteet ja disain on usaldusväärne duo, mis pakub suurepärast kaitset ja suurepärast välimust teie nutitelefonile! Võite kindel olla, et see ümbris ei jäta teid kunagi alt. Innovatiivne ja meeldiva puudutusega materjal, täiuslikult pehmendav tehnoloogia ja samal ajal elegantne viimistlus on viis, kuidas hoida täiuslikku välimust aastaid.

Suurenenud vastupidavus
Millised on teie ootused, kui panete uue ümbrise oma telefonile? Kas hindate kriimustuskindlust, värvimuutuste ja sõrmejälgede vastupidavust? Kas soovite, et ümbris oleks täiuslik sobivus, tähelepanu detailidele ja säilitaks oma hea välimuse pikka aega? See on Matt Case, vastupidav ümbris 3mk-lt.

Testitud kukkumiskindlus
Matt Case kaitseb teie telefoni täiuslikult kukkumise ajal, neelates löögi jõudu. Absorber125 vastupidavusklass kinnitab, et Matt Case'iga kaitstud telefon ei saanud pärast 26 korda 125 cm kõrguselt kukkumist mingit kahju. See on kõrgem kui sõjaväe standardne kaitse.

Lihtne puhastada
Hetk hajameelsust ja jälle plekk? Tutvuge esimese ümbrisega turul, mida saate hõlpsasti puhtana hoida. Tänu kõrgele töö kvaliteedile saate selle pesta pesumasinas koos teiste riiete või kangastega. Pole vaja hõõruda, pole vaja tugevaid puhastusvahendeid, pole vaja osta teist toodet.

Lihtne juhtmevaba laadimine
Matt Case'i struktuur on ühilduv induktsiooniga telefonilaadijatega, võimaldades teil mugavalt laadida telefoni juhtmevabalt ilma ümbrist eemaldamata.

Kaitse mustuse vastu
Matt Case on väga paindlik ja sobib ideaalselt teie telefoni peale, kaitstes seda liiva ja tolmu kahjulike mõjude eest. Ekraani kaitseb ümbrise kergelt tõstetud serv, mis on ühilduv klaaside ja 3mk kiledega.

Disaini täpsus
Matt Case kaitseb kõiki väljaulatuvaid nuppe ning EasyClick Buttons standard tagab täieliku puutetundlikkuse. Matt Case'il on ka täpsed väljalõiked kõikide vajalike telefonipesade jaoks.

Objektiivi kaitse
Matt Case'il on tõstetud servad objektiivide ümber. Alati, kui panete oma telefoni ära, ei puutu objektiivid otse pinnaga kokku ja on täiuslikult kaitstud purunemise eest.


Type case - back
Diagonal screen 6,4''
Compatible with Samsung Galaxy A33 5G A336
Color Black
Stuff TPU

Specifikācijas

Piemērotas ierīces
Samsung Galaxy A33 5G

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota

Izmēri un svars

Bruto svars
0.06 kg
Iepakojuma platums
11.5 cm
Iepakojuma augstums
22 cm
Iepakojuma garums
1.5 cm

Produktu kodi

EAN
5903108449373
Ražotāja kods
AO3MKTF3M003225

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt