Esperanza VR glasses Shinecon

7,99 €

Pamatinformācija

VR 3D prillid 4,7-6-tollistele nutitelefonidele, mille on valmistanud VR SHINECON. EMV400 prillide abil saate vaadata 3D-filme või mängida virtuaalreaalsuses mänge. Laadige lihtsalt mänge või filme alla, mis on märgistatud VR või Google Cardboard süm

VR 3D prillid 4,7-6-tollistele nutitelefonidele, mille on valmistanud VR SHINECON. EMV400 prillide abil saate vaadata 3D-filme või mängida virtuaalreaalsuses mänge. Laadige lihtsalt mänge või filme alla, mis on märgistatud VR või Google Cardboard sümboliga rakenduste poest (APP Store või Google Play Store) oma nutitelefoni ja prillid viivad teid kiiresti 360-kraadiste filmide, 3D-filmide või VR-mängude virtuaalsesse maailma. Korpusesse saate paigaldada nutitelefoni, mille ekraani diagonaal on 4,7 "kuni 6" ja millel on Android või iOS. Kasutades asfäärilisi läätsi, mis ei moonuta pilti, saame maksimaalse loomulikkuse ja sügavuse mulje ning nende kahepoolne reguleerimine võimaldab seadme individuaalset kohandamist nii nutitelefoni suuruse kui ka pupillide vahemaa järgi. Elastsest kummist valmistatud tugevad rihmad hoiavad prille kindlalt peas. Asfäärilised läätsed Läätse läbimõõt: 42 mm Läätse kauguse reguleerimine: kuni 10 mm Läätse vahemaa reguleerimine: 55-72 mm Min / max telefoni laius: 70 mm-80 mm Maksimaalne telefoni kõrgus: 150 mm Paindlikud, reguleeritavad kinnitusrihmad TÄHELEPANU! VR-mängude võimaluste täielikuks ärakasutamiseks soovitatakse kasutada nutitelefone, millel on giroskoop.


Dual screen yes
Image technology AMOLED
Wireless communication No
Operating System Manufacturer's
Color white

Izmēri un svars

Bruto svars
0.24 kg
Iepakojuma platums
10.5 cm
Iepakojuma augstums
17 cm
Iepakojuma garums
10.5 cm

Produktu kodi

EAN
5901299941157
Ražotāja kods
ATESPVR00EMV400

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt