Baseus Halo Ring holder for phones (Silver)

11,99 €

Pamatinformācija

Baseus telefonihoidik Baseus telefonihoidik suurendab oluliselt mugavust, kui kasutate oma mobiiltelefoni! Kerge hoidik kinnitub täiuslikult telefonile või ümbrisele, suurendamata selle suurust märkimisväärselt. Toode eristub oma mitmekülgsuse pooles
Baseus telefonihoidik

Baseus telefonihoidik suurendab oluliselt mugavust, kui kasutate oma mobiiltelefoni! Kerge hoidik kinnitub täiuslikult telefonile või ümbrisele, suurendamata selle suurust märkimisväärselt. Toode eristub oma mitmekülgsuse poolest - saate seda kasutada telefonihoidikuna või magnetplaadina autokinnitustele. Lisaks värskendab hoidiku kaasaegne ja minimalistlik disain suurepäraselt teie telefoni välimust.

Kasutusmugavus

Hoidikut tuleb lihtsalt kleepida telefoni ümbrisele või ümbrisele ja asetada sõrmega käes. See hõlbustab seadme käes hoidmist ja suurendab mugavust, kui kasutate oma nutitelefoni ühe käega. Lisaks saate toodet hõlpsasti oma vajadustele kohandada tänu selle 360° horisontaalsele ja 120° vertikaalsele reguleerimisele. Te ei pea muretsema, et teie telefon suureneb märkimisväärselt. Nüüd saate oma telefoni hõlpsalt ühe käega kasutada, olenemata selle suurusest.

Mitmekülgne kasutus

Teie nutitelefoni mugavuse suurendamine pole ainus funktsioon, mida toode pakub! Hoidik võib julgelt toimida telefoni alusena, kui vaatate oma lemmikfilme või -sarju, või magnetplaadina, mida kasutatakse autokinnitustel. Lisaks aitab see sõrmega kantuna vältida telefoni juhuslikku kukkumist või vargust rahvarohketes kohtades.

Minimalistlik disain

Kaasaegne, kuid minimalistlik disain annab teie seadmele täiesti uue iseloomu. Lisaks sellele, tänu oma väikesele suurusele - ainult 3,3 mm paks, kinnitub hoidik kokkupanduna täiuslikult ümbrisele, muutudes peaaegu märkamatuks. Lisaks saate selle hõlpsasti ümbrisest eemaldada ja kleepuvus ei jäta sellele jälgi.

Tootja Baseus
Mudel Baseus Halo seeria kokkupandav rõngashoidik
Värv Hõbedane
Materjal Alumiinium
Mõõtmed Välisläbimõõt 57 mm, siseläbimõõt 47 mm
Kaal 29 g
Ühilduvus Kõik telefonid kuni 5 kg

Izmēri un svars

Bruto svars
0.08 kg
Iepakojuma platums
9.6 cm
Iepakojuma augstums
1.6 cm
Iepakojuma garums
16.3 cm

Produktu kodi

EAN
6932172616977
Ražotāja kods
SUCH000012

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt