Ugreen LP247 stand - white

15,99 €

Pamatinformācija

Ugreen LP247 alus - valge Reguleeritav ja universaalne alus telefonile või tahvelarvutile. Stabiilne konstruktsioon pakub ruumi seadmetele, mille diagonaal on 4–7,9 tolli. Ugreen LP247 alus on täielikult reguleeritav ja kompaktne suurus tagab kõrgeim
Ugreen LP247 alus - valge

Reguleeritav ja universaalne alus telefonile või tahvelarvutile. Stabiilne konstruktsioon pakub ruumi seadmetele, mille diagonaal on 4–7,9 tolli. Ugreen LP247 alus on täielikult reguleeritav ja kompaktne suurus tagab kõrgeima kasutusmugavuse.

Ugreen LP247 aluse kõige olulisemad eelised:

  • Pakub ruumi seadmetele, mille diagonaal on 4–7,9 tolli. Sobib paljudele erinevatele telefonidele ja tahvelarvutitele.
  • Võimaldab ekraani kõrgust ja nurka reguleerida. Seda saab reguleerida kõrguses ja lahti voltida kuni 90 kraadise nurga all.
  • Sellel on silikoonkattega, mis kaitseb telefoni kriimustuste eest. Alusel on libisemisvastased padjad nii allosas kui ka telefonil või tahvelarvuti hoidikul.
  • Võimaldab seda kasutada telefoni laadimise ajal. Sellel on spetsiaalne auk, mis pakub ruumi laadija kaablile.
  • Kompaktne suurus muudab selle kergeks transportimiseks. Kokkupandav alus võtab väga vähe ruumi. See mahub kergesti käekotti või seljakotti.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Ugreen
  • Mudel: LP247
  • Mõõtmed: 11 x 8,5 x 3 cm (pärast kokkuklapitamist), kõrgus 9,5 - 12,5 cm
  • Materjal: ABS-plastik
  • Värv: valge
Reguleeritav kõrgus ja kaldenurk

Ugreen LP247 alus võimaldab täpselt reguleerida kõrgust ja kaldenurka. See pakub optimaalset seadistust teie seadmele. See võimaldab teil vabalt kasutada telefoni või tahvelarvutit ilma silmade ja kaela liigse pingutuseta.

Silikoonist kaitsepadjad

Telefon on täiuslikult kaitstud kriimustuste ja mehaaniliste kahjustuste eest. Libisemisvastased padjad tagavad pikaajalise kasutusmugavuse.

Laadimisvõimalus kasutamise ajal

Aluse põhjas olev praktiline avaus võimaldab seadet kasutada isegi laadimise ajal. Te ei pea funktsionaalsusest loobuma isegi hetkeks - meie alus annab teile täieliku vabaduse.

Kompaktne ja kaasaskantav disain

Ugreen LP247 alus on ideaalne kaaslane reisil, kontoris või kodus. See sobib igasse seljakotti, käekotti või kohvrisse.


Producent code 80704-ugreen
BC ŁŚL
Color White
Material ABS
Tłumaczenia eng, cze, fre, ger, ita

Produktu kodi

EAN
6957303887040
Ražotāja kods
6957303887040

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt