3mk Clear Case for Sony Xperia 5 IV - transparent

11,99 €

Pamatinformācija

Clear Case - Maksimaalne kaitse, minimalistlik vorm. Tugev kaitse - Absorber125 - telefon on endiselt nagu uus pärast 26 kukkumist betoonile. Minimalistlik disain – toob esile telefoni algse välimuse. Tõstetud servad – lisakaitse kaamera kahjustuste
Clear Case - Maksimaalne kaitse, minimalistlik vorm.

Tugev kaitse - Absorber125 - telefon on endiselt nagu uus pärast 26 kukkumist betoonile.

Minimalistlik disain – toob esile telefoni algse välimuse.

Tõstetud servad – lisakaitse kaamera kahjustuste eest.

Disain alati nähtaval

Nutitelefoni disain on oluline. Neile, kes hindavad oma telefoni atraktiivset välimust, on Clear Case suurepärane valik. Korpus on õhuke ja täiesti läbipaistev. Tänu sellele ei muuda telefoni kaitsmine korpusega selle algset välimust. Clear Case'iga näeb teie nutitelefon välja just selline, nagu teile meeldib - elegantne ja moodne.

Kasutage kauem

Gravitatsioon on nutitelefonide suhtes halastamatu. Seetõttu ei tasu riskida. Clear Case'il on üks ülesanne - kaitsta teie telefoni, et saaksite seda vabalt kasutada igas olukorras. Kivid, betoon või teras - miski ei ohusta meie korpusega kaitstud telefoni, kui see kukub kõvale pinnale. Testisime seda Absorber125 testiga - pärast 26 kukkumist 125 cm kõrguselt oli nutitelefon endiselt nagu uus. Clear Case'iga kasutate oma telefoni lihtsalt kauem. Ilma riskide ja stressita!

Kaamera erikaitse all

Tõstetud servad kaamera objektiivi ümber - detail, mis on fotode kvaliteedi jaoks väga oluline. Clear Case'is kasutasime spetsiaalseid raame, et kaitsta telefoni kaamera objektiivi kriimustuste eest nii palju kui võimalik. Meie korpusega saate telefoni ohutult asetada lauale või muule kõvale pinnale ning objektiiv jääb täiesti siledaks. Tulemus? Kõrge kvaliteediga fotod isegi siis, kui kasutate oma telefoni igapäevaselt intensiivselt. Clear Case'iga võite olla kindel, et teie nutitelefoni objektiiv on täielikult kaitstud!

Kõrge kasutusmugavus

Keskendusime maksimaalsele kasutusmugavusele. Seetõttu on Clear Case väga paindlik ja täpselt valmistatud. Kasutasime EasyClick Buttons tehnoloogiat, tänu millele on nupud sama tundlikud kui ilma korpuseta. Vajutate ja see töötab - lihtne, kuid vajalik, et saaksite oma uut telefoni täielikult nautida. Clear Case on tugev kaitse kasutajasõbralikus vormis!


Package Box
Compatibility - device model Sony Xperia 5 IV
Compatibility - device manufacturer Sony
Color Transparent
Euro hanger Yes
BC MS
Protection Application For smartphone
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis długi, Czeski - Nazwa, Czeski - Opis długi, Francuski - Nazwa, Francuski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis długi, Włoski - Nazwa, Włoski - Opis długi

Specifikācijas

Piemērotas ierīces
Sony Xperia 5 IV

Produktu kodi

EAN
5903108492744
Ražotāja kods
5903108492744

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt