Copenhagen Trackers Cobblestone GPS-paikannin, musta

197,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 6,75 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Copenhagen Trackers Cobblestone GPS-paikannin, must

Copenhagen Trackers Cobblestone GPS-paikannin on stiilne ja kompaktne seade, mis pakub teile meelerahu, võimaldades teil oma väärtuslikke asju alati jälgida. Olenemata sellest, kas soovite oma lapse kooliteed turvalisemaks muuta, oma lemmiklooma liikumist jälgida või oma auto asukoht teada, on Cobblestone ideaalne lahendus.

Seade on varustatud täpse GPS-i ja GSM-tehnoloogiaga, mis võimaldab teil reaalajas oma asjade asukohta jälgida mobiilirakenduse või veebibrauseri kaudu. Copenhagen Trackers pakub intuitiivse ja hõlpsasti kasutatava liidesega rakendust, mis on saadaval nii iOS-i kui ka Androidi seadmetele.

Cobblestone on vastupidav ja veekindel, seega sobib see kasutamiseks igas keskkonnas. Selle pika aku tööeaga saate seda kasutada kuni [lisa aku kestvus siia] laadimata. Lisaks pakub seade ka geopiirde funktsiooni, mis annab teile koheselt teada, kui teie jälgitav objekt lahkub määratud alalt.

Copenhagen Trackers Cobblestone GPS-paikannin on ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad oma väärtuslikke asju turvaliselt hoida ja nende asukohta alati teada.

*** Tehnilised andmed: * EAN kood: 0655390028648 * Värvus: Must * Ühilduvus: iOS ja Android * GPS: Jah * GSM: Jah * Aku kestvus: [lisa aku kestvus siia] * Veekindlus: [lisa veekindluse tase, nt. IP67] * Geopiirde funktsioon: Jah * Mõõtmed: [lisa mõõtmed siia] * Kaal: [lisa kaal siia] * Komplekti kuulub: [lisa komplekti kuuluvad tooted siia]

Izmēri un svars

Bruto svars
0.15 kg
Iepakojuma platums
0.1 cm
Iepakojuma augstums
0.16 cm
Iepakojuma garums
0.05 cm

Produktu kodi

EAN
0655390028648
2220009319004
Ražotāja kods
80000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt