Knog Scout Travel varashälytin ja paikannin, Apple iOS, musta

58,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,76 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Knog Scout Travel varashälytin ja paikannin, Apple iOS, must

Tutvustame Knog Scout Travelit - kompaktset ja võimsat varashälytin-paikannit, mis on loodud teie väärtuslike asjade kaitsmiseks. Ükskõik, kas olete reisil või lihtsalt linnas liikvel, pakub Scout Travel meelerahu, teades, et teie asjad on kaitstud.

See nutikas seade ühendub teie iPhone'iga Bluetooth 5.0 tehnoloogia abil ja annab teile teada, kui teie ese liigub etteantud vahemikust välja. 85 dB sireen annab valju heli, mis peletab potentsiaalsed vargad eemale ja annab teile märku võimalikust ohust.

Lisaks vargusvastasele funktsioonile toimib Scout Travel ka paikannina. Kasutades Knog'i rakendust, saate hõlpsasti oma eseme asukoha kaardil leida. See on eriti kasulik, kui olete oma asja valesse kohta pannud või unustanud.

Kerge ja vastupidav disain muudab Scout Traveli ideaalseks kaaslaseks igaks seikluseks. Selle IPX67 veekindlusklass tagab kaitse vihma ja pritsmete eest.

Tehnilised andmed:

  • Ühilduvus: Apple iOS
  • Värvus: Must
  • EAN-kood: 9328389032018
  • Ühenduvus: Bluetooth 5.0
  • Sireeni tugevus: 85 dB
  • Veekindlus: IPX67

Izmēri un svars

Bruto svars
0.06 kg
Iepakojuma platums
0.08 cm
Iepakojuma augstums
0.04 cm
Iepakojuma garums
0.17 cm

Produktu kodi

EAN
9328389032018
2220009003620
Ražotāja kods
KN13200

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt