Baseus bidirectional switch splitter switcher HDMI - 2x HDMI 4K / 30 Hz gray (CAHUB-BC0G)

12,99 €

Pamatinformācija

Baseus kahepoolne lüliti splitter HDMI - 2x HDMI 4K / 30 Hz Enam pole vaja kaablite ümberühendamist HDMI splitter (lüliti) on väike seade, mis võimaldab ühendada kaks videokanalite allikat ühe HDMI sisendiga, näiteks TV-tuuner, digiboks, DVD-mängija

Baseus kahepoolne lüliti splitter HDMI - 2x HDMI 4K / 30 Hz

Enam pole vaja kaablite ümberühendamist

HDMI splitter (lüliti) on väike seade, mis võimaldab ühendada kaks videokanalite allikat ühe HDMI sisendiga, näiteks TV-tuuner, digiboks, DVD-mängija või mängukonsool. Tänu sellele unustate HDMI-pistikute puudumise probleemi oma teleris, projektoris või monitoris. Lüliti on ühilduv mis tahes HDMI-pistikuga seadmega. See töötab Plug & Play põhimõttel, ei vaja draivereid. Tagab suurepärase pildikvaliteedi.

Lihtne juhtimine ühe nupuga

Lüliti on varustatud kahe sisendpordi ja ühe väljundpordiga. Ülemine nupp võimaldab hõlpsat ümberlülitamist pesade vahel. Kui on aktiivne ainult üks pistik, lülitub lüliti automaatselt sellele pistikule. Signaali allikas on seadme esiküljel oleva valgustatud numbri abil tähistatud. Kui käivitate või ühendate pildiallika, lülitub jagaja sellele automaatselt üle. Pärast väljalülitamist või lahtiühendamist lülitub see kohe järgmisele aktiivsele allikale.

Kaks funktsiooni ühes

Lüliti töötab kahe meetodiga. Saate sellega ühendada kaks pildiallikat ühele ekraanile, näiteks konsooli ja digiboksi telerile. Samuti saate ühe allika ühendada kahele ekraanile, näiteks arvuti telerile ja projektorile (pilt kuvatakse alati ainult ühel ekraanil).

Tehnilised andmed:

  • 2 HDMI sisendit ja 1 HDMI väljund
  • Kullatud HDMI-pistikud
  • Vastab HDCP 1.4-le
  • Toetatud eraldusvõimed: 4K@30Hz (3840*2160), 1080P@60Hz (1920*1080), 3D-video ja ARC, 1080P, 1080i, 720P, 576P, 576i, 480P, 480i
  • Toetab 12-bitist sügavat värvi
  • HDMI versioon: 1.4
  • Lainelaius kuni 10,2 Gbps
  • Standardid: CEC, EDID
  • Lisatoiteallikat pole vaja
  • HDMI-kaableid ei kuulu komplekti

Quantity in a collective packaging 100
Product packaging height in cm 15,8
Product packaging width in cm 8
Product packaging depth in cm 2
Waga gabarytowa w gramach 40
Producent code CAHUB-BC0G
Package Box
Connector type HDMI-A (female)
BC ŁŚL
Color Gray
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis długi

Produktu kodi

EAN
6953156219700
Ražotāja kods
6953156219700

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt