I/O EXTENDER HDMI 50M CAT6/38155 LINDY

251,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 8,59 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

50m Cat.6 4 Port HDMI ja IR jagaja pikendaja koos Loop Out funktsiooniga Pikenda ja jaga HDMI ja IR signaale neljale ekraanile kuni 50 meetri kaugusele - Tegemist on edasijõudnud jagaja pikendajaga, mis pikendab ja jagab HDMI ja IR signaale neljale

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

50m Cat.6 4 Port HDMI ja IR jagaja pikendaja koos Loop Out funktsiooniga Pikenda ja jaga HDMI ja IR signaale neljale ekraanile kuni 50 meetri kaugusele - Tegemist on edasijõudnud jagaja pikendajaga, mis pikendab ja jagab HDMI ja IR signaale neljale ekraanile kuni 50 meetri kaugusele. - Toetab resolutsioone kuni Full HD 1920x1080 @60Hz 4:4:4 8bit, sh 3D - Saatjal on HDMI väljund loop-through funktsiooniga kohalikuks jälgimiseks/kaskaadimiseks - Toetab toite üle kaabli (PoC), tööks on vajalik ainult üks toiteallikas Lindy 50m Cat.6 4 Port HDMI ja IR jagaja pikendaja on lihtne kasutada plug and play lahendus, mis võimaldab kasutajatel pikendada HDMI signaali kuni 50 meetri kaugusele ja seejärel jagada seda signaali neljale ekraanile, kasutades odavat Cat.6 UUTP kaablit (kaabel ei ole kaasas). Lisamugavuseks saab IR signaale (20-60kHz) pikendada kaasasolevate IR vastuvõtja ja saatja kaablite abil. Toetades resolutsioone kuni 1920x1080, sh 1080p 3D, on jagaja pikendaja mõeldud kasutamiseks AV ja digitaalse reklaami rakendustes erinevates keskkondades, nagu kodu, haridus, äri, jaemüük ja tervishoid. Saatja ühendusel on integreeritud HDMI loop-through väljund, mis võimaldab samaaegset vaatamist, et kohalikku ekraani saaks ühendada jälgimiseks või luua täiendav vaatamisala. Suuremate paigalduste korral saab HDMI loop-through porti kasutada ka kuni 3 saatja kaskaadimiseks, võimaldades ühendada kuni 12 ekraani ühe allika külge. HDMI loop-through port võimaldab ka jagaja pikendajal kloonida ühendatud ekraani EDID-i. Integreeritud EDID emulatsioonisüsteem pakub 9 EDID-i eelseadistust, tagamaks ühilduvus erinevate EDID-i toega seadmetega. Toite üle kaabli (PoC) funktsionaalsus tagab kogu paigalduse toite ühe toiteallika abil, mis on ühendatud saatjaga - ideaalne lahendus järelpaigalduste jaoks, kus vastuvõtjad võivad olla kaugel elektritoiteallikast. Toiteallikas on ühendatud kruviga tüüpi DC pesa kaudu, pakkudes turvalist ja usaldusväärset ühendust, mis on ideaalne paigalduste jaoks, kus võivad tekkida juhuslikud lahtiühendused. Lisamugavuseks on jagaja pikendaja õhuke disain ja integreeritud paigalduskinnitused, mis muudavad selle lihtsaks paigaldamiseks piiratud ruumidesse kaasaegsete lameekraanide taga. 3xHDMI | 5xRJ45 | Värv: Must
Input/Output connectors HDMI - 3, RJ45 - 5
Colour Black

Izmēri un svars

Bruto svars
1.53 kg
Iepakojuma platums
20 cm
Iepakojuma augstums
9.3 cm
Iepakojuma garums
27 cm

Produktu kodi

Ražotāja kods
38155

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 2-4 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt