I/O EXTENDER HDMI 50M CAT6/38205 LINDY

192,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 6,58 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

50m Cat.6 HDMI 4K60 & IR pikendaja koos PoC ja loop väljundiga - Võimenda HDMI 18G ja IR signaale üle 50 meetri Cat.6 kaabli - Pikendab 4K HDMI 18G signaale üle 50 meetri kauguste standardse võrgukaabliga - Toetab resolutsioone kuni 3840x2160@60Hz 4:

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

50m Cat.6 HDMI 4K60 & IR pikendaja koos PoC ja loop väljundiga - Võimenda HDMI 18G ja IR signaale üle 50 meetri Cat.6 kaabli
- Pikendab 4K HDMI 18G signaale üle 50 meetri kauguste standardse võrgukaabliga
- Toetab resolutsioone kuni 3840x2160@60Hz 4:4:4 8bit, toetades HDR-i
- HDMI loop-väljund loob täiendava vaatamisala kohaliku ekraaniga
- PoC (Power over Cable) funktsionaalsus võimaldab toite ühest toiteallikast
Lindy Cat.6 HDMI 4K60 & IR pikendaja koos PoC-ga on tõhus ja usaldusväärne lahendus kvaliteetsete 4K HDMI signaalide pikendamiseks kuni 50 meetri (164.04 jalga) kaugusele standardse Cat.5e/6 võrgukaabliga. HDMI 2.0 18G spetsifikatsiooni toetus võimaldab edastada üksikasjalikke 4K Ultra HD resolutsioone. HDR-i toetus võimaldab videosisu näha suurema heleduse, suuremate mustade ja valgete kontrastide ning palju laiema värvigammaga, mis sobib suurepäraselt kodukino kogemuseks või silmapaistvaks digitaalseks reklaamiks jaemüügi keskkondades. HDCP 2.2 ühilduvus võimaldab vaadata 4K videosisu kaitstud allikatest, nagu Blu-Ray filmid, meediapleierid ja voogedastusteenused, ilma ühilduvusprobleemideta. Toetus kadudeta heliformaatidele, sealhulgas DolbyTrueHD ja DTS-HD, lisab videosisule võimsa mitmekanalilise heli, pakkudes vaatajale paremat kogemust ja reaalsustunnet.
Pikendajal on saatjal HDMI loop-väljund, mis võimaldab samaaegset vaatamist nii kohaliku kui ka kaugekraaniga. See mitmekülgsus pakub sobivat lahendust erinevateks stsenaariumideks, nagu hariduslikud esitlussüsteemid, kodukino, meelelahutussüsteemid või messid. Sisseehitatud EDID dip-lüliti võimaldab kasutajal kontrollida, milline EDID võetakse kasutusele kas ekraanilt, tagades lihtsa paigalduse ja konfiguratsiooni, tagades maksimaalse ühilduvuse HDMI ekraanide ja projektoritega. PoC võimaldab nii toite kui ka andmesignaale Cat.6 kaabli kaudu punktist punkti konfiguratsioonis, lisades paindlikkust, kuna vajalik on ainult üks toiteallikas nii saatja kui ka vastuvõtja ühikute jaoks. Ideaalne, kui toitepistikuid on piiratud.
IR Pass-through funktsioon võimaldab juhtida allikaseadmeid sujuvalt paigalduse kaugekraani küljelt, kasutades ühilduvaid infrapunapuldiga juhitavaid kaugjuhtimispulte. See pakub kasutajale lihtsat ja täielikku kontrolli.
Palun pange tähele: see toode ei ole mõeldud kasutamiseks koos aktiivse võrguseadmega ja seda tohib kasutada ainult punktist punkti ühenduses.
3xHDMI | 2xMicro-USB | 2xRJ45 | Värv must
Colour Black
Input/Output connectors HDMI - 3, Micro-USB - 2, RJ45 - 2

Izmēri un svars

Bruto svars
0.64 kg
Iepakojuma platums
13.5 cm
Iepakojuma augstums
7 cm
Iepakojuma garums
22 cm

Produktu kodi

EAN
4002888382052
Ražotāja kods
38205

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 2-4 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt