Joyroom laptop stand holder black (JR-ZS374)

14,99 €

Pamatinformācija

Joyroom sülearvuti hoidik ja statiiv must (JR-ZS374) Tere tulemast uude elektroonika hoiustamise ajastusse Joyroom JR-ZS374 musta värvi sülearvuti hoidiku ja statiiviga. See innovatiivne toode mitte ainult ei lihtsusta teie sülearvuti hoiustamist, va
Joyroom sülearvuti hoidik ja statiiv must (JR-ZS374)

Tere tulemast uude elektroonika hoiustamise ajastusse Joyroom JR-ZS374 musta värvi sülearvuti hoidiku ja statiiviga. See innovatiivne toode mitte ainult ei lihtsusta teie sülearvuti hoiustamist, vaid on ka mitmekülgne hoidik, mis sobib ideaalselt ka tahvelarvutitele, telefonidele ja teistele elektroonilistele seadmetele.

Põhilised eelised:

  • 3-ühes mitmekülgne hoidik: Joyroom JR-ZS374 ei ole mitte ainult sülearvuti hoidik, vaid ka ideaalne lahendus tahvelarvutite, telefonide ja teiste elektrooniliste seadmete hoiustamiseks. Üks käepide, mitu kasutusvõimalust!
  • Kahesuunaline ühendusstruktuur: Tänu kahesuunalisele ühendusstruktuurile saab Joyroom JR-ZS374 täpselt reguleerida laiust vahemikus 10 kuni 40 mm, võimaldades erinevate seadmete hõlpsat hoiustamist.
  • Mehaaniline nupu disain: Innovatiivne mehaaniline nupu disain võimaldab täpsemat ja mugavamat laiuse reguleerimist kui kunagi varem.
  • Stabiilne aluskonstruktsioon: Tugev aluskonstruktsioon suurendab kontaktipinda, tagades kogu konstruktsiooni stabiilsuse. Teie sülearvuti on alati turvalises asendis.
  • Libisemisvastane silikoonpind: Kogu kaitse libisemisvastase silikoonpinna abil, mis on kriimustuskindel. Teie seadmed väärtustavad parimat hooldust!

Tehnilised andmed:

  • Materjal: PC+ABS, alumiiniumisulam, silikoon
  • Kompatiibline paksus: 10-40 mm
  • Kompatiibline suurus: 10-18 tolli
Mitmekülgne disain erinevatele seadmetele

Joyroom JR-ZS374 ei ole ainult sülearvuti hoidik - see on hoiukeskus tahvelarvutitele, telefonidele ja teistele elektroonilistele seadmetele. Mitmekülgsus ühes käepidemes!

Laiuse reguleerimine mõlemal küljel

Tänu kahesuunalisele ühendusstruktuurile saab Joyroom JR-ZS374 täpselt kohanduda erinevate seadmete laiustega, pakkudes hoiustamisel paindlikkust ja mugavust.

Täpne reguleerimine mehaanilise nupu abil

Joyroom JR-ZS374 mehaaniline nupp tagab täpse laiuse reguleerimise, võimaldades lihtsat ja kiiret kohandamist vastavalt teie vajadustele.


Producent code JR-ZS374 Black
Color Black
Package Box
Euro hanger Yes
Tłumaczenia eng, cze, fre, spa, ger, ukr, ita
Product packaging depth in cm 19
Product packaging width in cm 14
Product packaging height in cm 7,5
Waga gabarytowa w gramach 310.33
RDY corrector

Produktu kodi

EAN
6956116759414
Ražotāja kods
6956116759414

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt