Laptop stand Baseus 11-17", adjustable (silver)

44,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,35 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Laptopi alus Baseus Tagage endale unistuste mugavus töötades või puhates. Baseuse alus sobib ideaalselt 11-17,3" sülearvutitele ja tahvelarvutitele ning võimaldab tõhusat soojuse hajutamist. Tänu reguleeritavale disainile saate seda hõlpsasti oma vaj
Laptopi alus Baseus

Tagage endale unistuste mugavus töötades või puhates. Baseuse alus sobib ideaalselt 11-17,3" sülearvutitele ja tahvelarvutitele ning võimaldab tõhusat soojuse hajutamist. Tänu reguleeritavale disainile saate seda hõlpsasti oma vajadustele kohandada. Tootmiseks on kasutatud kõrgekvaliteedilist alumiiniumisulamit, mis tagab erakordse vastupidavuse. See suudab taluda kuni 10 kg koormust!

Teie mugavuse jaoks loodud

Ebakomfortne asend, kaelavalu, pinges randmed? Baseuse alus aitab teil sarnased probleemid unustada! Saate toote kõrgust vabalt reguleerida vahemikus 70-280 mm ja selle nurka vahemikus 20-160°. Tänu sellele saate selle hõlpsasti seadistada nii, et oleks mugav. Baseusega muutub töö mugavamaks ja puhkus pakub veelgi rohkem rõõmu!

Läbimõeldud disain

Nüüd saate oma laua korras hoida ja tagada endale täiusliku mugavuse. Alusel on nutikas disain, mis võtab vähe ruumi ja on loodud tõhusaks soojuse hajutamiseks. Lisaks kaitsevad erinevates kohtades asuvad silikoonpadjad seadet kriimustuste eest ja tagavad vajaliku stabiilsuse.

Tugev ja vastupidav

Baseuse sülearvutialus teenib teid hästi pikka aega. See on valmistatud kõrgekvaliteedilisest alumiiniumisulamist, tänu millele on see mitte ainult äärmiselt vastupidav, vaid ka uskumatult stiilne. See on teie laua lisakaunistus! See on ka äärmiselt tugev ja stabiilne - ei kõigu ega kuku ümber. Lisaks võib aluse maksimaalne koormus olla kuni 10 kg!

Lai ühilduvus

Ükskõik, millist seadet te igapäevaselt kasutate, Baseuse alus muudab teie töö peaaegu igas olukorras lihtsamaks. Toode sobib ideaalselt 11-17,3" sülearvutitele, tahvelarvutitele ja graafikatablettidele. Nii saate mugavalt töötada, filme vaadata või märkmeid teha. Alust on ka väga lihtne paigaldada - komplekt sisaldab kõiki vajalikke tööriistu, nagu kruvid ja kuuskantvõtmed.

Karbi sisu
  • Alus
  • Kuuskantvõti x2
  • Kruvi x6
Bränd Baseus
Nimi Metallist reguleeritav sülearvutialus
Mudel LUJS000012
Värv Hõbedane
Materjal Alumiiniumisulam
Kaal Umbes 1,14 kg

Izmēri un svars

Bruto svars
1.3 kg
Iepakojuma platums
25.3 cm
Iepakojuma augstums
6 cm
Iepakojuma garums
32.7 cm

Produktu kodi

EAN
6932172608552
Ražotāja kods
LUJS000012

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt