Charger Flash Joyroom JR-TCF05, (EU) 20W A+C (white)

6,99 €

Pamatinformācija

Joyroom seinakontakt JR-TCF05, (EU) 20W A C (valge) Tahad laadida mitut seadet kiiresti ja ohutult samal ajal? Joyroomi seinakontaktiga on see võimalik! Sellel on kaks väljundit, seega on see ühilduv erinevate kiirlaadimisprotokollidega. Selle abil s
Joyroom seinakontakt JR-TCF05, (EU) 20W A C (valge)

Tahad laadida mitut seadet kiiresti ja ohutult samal ajal? Joyroomi seinakontaktiga on see võimalik! Sellel on kaks väljundit, seega on see ühilduv erinevate kiirlaadimisprotokollidega. Selle abil saate taastada energiat mitte ainult oma telefonis, vaid ka oma iPadis või mängukonsoolis. Vaadake, millist mugavust Joyroom teile pakub!

Kiire laadimine

Joyroomi seinakontakt on efektiivsuse tipp, pakkudes kiirlaadimist kuni 20 vati võimsusega. Ühildub erinevate kiirlaadimisprotokollidega, nagu PD3.0, QC3.0, Samsung AFC ja Huawei FCP, suudab see kohaneda erinevate seadmete vajadustega. Lisaks võimalusele laadida korraga kahte seadet, saate veelgi rohkem vabadust ja säästate aega. Laadijaga kaasas olev nutikas kiip hoolitseb selle eest, et iga seade saaks õige vooluhulga, tagades mitte ainult kiire, vaid ka ohutu laadimise.

Turvalisuse tagamine

Kasutaja turvalisus on prioriteet, seetõttu on Joyroomi seinakontakt varustatud täiustatud kaitsemehhanismidega. See kaitseb häirete, ülepinge, liigse temperatuuri ja ülevoolumõjude eest, tagades stabiilse ja ohutu laadimise. Lisaks kaitseb tulekindel korpus lühiseohtu eest. Nende meetmetega võite olla kindel, et teie seadmed on heas hoolduses.

Kasutusmugavus

Joyroomi seinakontakt mitte ainult ei kaitse teie seadmeid, vaid pakub ka laia ühilduvust. See sobib ideaalselt mitte ainult telefonidele, vaid ka iPadidele, kõrvaklappidele või isegi mängukonsoolidele. Kõik see on kokku pandud kompaktsesse formaati, mõõtmetega 83 × 26,5 × 40 mm, mis muudab selle äärmiselt praktiliseks ja hõlpsasti hoiustatavaks või transportimiseks. Turvalisus ja funktsionaalsus käivad siin käsikäes, tagades täieliku kasutajarahulolu.

Tootja Joyroom
Mudel JR-TCF05
Võimsus 20 W
Värv Valge
Sisend 100-240V~ 50/60Hz, 0.8A (Max)
PD väljund 5V=3A,9V=2.22A,12V=1.67A
QC3.0 väljund 5V=3A,9V=2A,12V=1.5A
Koguväljund 5V=3A (max)
Materjal Tulekindel PC-materjal
Pistik EU
Mõõtmed 83 × 26.5 × 40 mm

Produktu kodi

EAN
6956116776725
Ražotāja kods
JR-TCF05 White

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt