Adjustable Laptop Stand Omoton L2 (rose-gold)

Pamatinformācija

L2 Omoton reguleeritav sülearvuti alus (roosa kuld) Tagage maksimaalne mugavus sülearvuti kasutamisel! Omotoni alus võimaldab teil unustada kaela- ja õlavalu mitme tunni pikkuse töö ajal sülearvuti ekraani ees. See on muljetavaldava tugevusega ning

Prece ir arhivēta

L2 Omoton reguleeritav sülearvuti alus (roosa kuld)

Tagage maksimaalne mugavus sülearvuti kasutamisel! Omotoni alus võimaldab teil unustada kaela- ja õlavalu mitme tunni pikkuse töö ajal sülearvuti ekraani ees. See on muljetavaldava tugevusega ning selle paigaldamine ei ole teile väljakutseks. See sobib sülearvutitega, mille ekraani diagonaal on 10-16 tolli.

Ühildub paljude seadmetega

Olenemata sellest, millist tüüpi sülearvutit te kasutate, pakub Omotoni alus teile unistuste mugavust töötamisel! Alus eristub oma ühilduvuse poolest sülearvutitega, mille ekraani diagonaal on vahemikus 10-16 tolli. Saate seda edukalt kasutada MacBooki, Lenovo ThinkPadi või Chromebookiga. Kuid see pole veel kõik! Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile hajutab tarvik tõhusalt soojust, takistades seadme ülekuumenemist.

Panustage vastupidavusele

Tarvik on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumsulamist, mis tagab uskumatu tugevuse ja vastupidavuse kulumisele. Tänu tugevale konstruktsioonile suudab see toetada kuni 5 kg seadmeid! Kummist padjad kaitsevad teie sülearvutit kriimustuste eest ja vähendavad libisemise ohtu aluselt. Nii et võite kindel olla, et teie sülearvuti on turvaline!

Võtke see endaga kaasa

Kasutate sageli sülearvutit ülikoolis või raamatukogus? Või kasutate seda tööl? Võtke Omotoni alus endaga kaasa ja nautige enneolematut mugavust, olenemata sellest, kus te olete! L2 mudel kaalub umbes 739 g ja teeb muljet oma kompaktse disainiga. Selle paigaldamine ei ole teile probleem - vajadusel saate selle hõlpsasti lahti võtta ja seljakotti panna!

Suurendage oma töömugavust

Avastage uus mugavuse tase! Alus võimaldab teil lõplikult hüvasti jätta püsiva kaela- ja õlavalu - kõik tänu selle ergonoomilisele disainile. L2 mudel võimaldab teil paigutada sülearvuti täpselt silmade kõrgusele, mis aitab teil säilitada õiget kehahoiakut töötamise ajal. Lisaks saate sülearvuti all olevat ruumi kasutada traadita klaviatuuri või graafikatableti hoidmiseks!

Tootja Omoton
Mudel L2
Värv Roosa-kuldne
Materjal Alumiiniumsulam
Maksimaalne koormus 5 kg
Kaal Umbes 739 g
Mõõtmed Umbes 255 x 200 x 140 mm
Ühilduvus Sülearvutid diagonaaliga 10-16″

Produktu kodi

EAN
6975969180374
Ražotāja kods
L2 Rose

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt