Magnetic Tablet Stand Baseus MagStable for Pad 12.9" (grey)

53,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,62 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Kui otsite suurepärast kvaliteeti, läbimõeldud disaini ja mugavust ühes seadmes, siis on Baseus MagStable tahvelarvuti alus teie jaoks. See innovaatiline riistvaraühendus ühendab tipptasemel materjalid ja tehnoloogia, pakkudes teie tahvelarvutile enn
Kui otsite suurepärast kvaliteeti, läbimõeldud disaini ja mugavust ühes seadmes, siis on Baseus MagStable tahvelarvuti alus teie jaoks. See innovaatiline riistvaraühendus ühendab tipptasemel materjalid ja tehnoloogia, pakkudes teie tahvelarvutile ennenägematut tuge igas olukorras. See on ideaalne mitmesuguste kasutusviiside jaoks, alates videote vaatamisest ja veebitreeningutest osalemisest kuni mobiilse tööjaama loomiseni. Selle kokkuklapitav ja kaasaskantav vormifaktor muudab selle dünaamilise elustiili jaoks täiuslikuks sobivuseks. Avastage täielik vabadus ja paindlikkus Baseus MagStable'iga, alus, mis muudab teie tahvelarvuti kasutamise revolutsiooniliselt. Suurepärane kvaliteet Baseus magnetiline alus on varustatud kuni 83 tugeva magnetiga. Tänu neile saab tahvelarvuti kinnitada äärmiselt stabiilsel ja turvalisel viisil. Alus on valmistatud suurepärase kvaliteediga materjalidest, mis annavad sellele mitte ainult elegantse välimuse, vaid tagavad ka pikaajalise vastupidavuse ja kahjustuskindluse. See on ideaalne lahendus filmide vaatamiseks, veebitreeningutes osalemiseks või videovestluste pidamiseks. Selle usaldusväärsus ja vastupidavus muudavad kõik need tegevused palju nauditavamaks. Läbimõeldud disain Baseus MagStable pöörab tähelepanu mitte ainult funktsionaalsusele, vaid ka edasijõudnud läbimõeldud disainile. Valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, on see äärmiselt vastupidav kulumisele ja oksüdatsioonile, mis tagab pika toote eluea. Kuni 180-kraadise reguleerimisega topeltliigend võimaldab teil hõlpsalt reguleerida tahvelarvuti nurka. Seega saate oma tahvelarvuti hõlpsasti muuta sülearvutiks! Asetage see lihtsalt alusele, ühendage klaviatuur ja saate nautida mugavat tööruumi! Lisaks võimaldab jala spetsiaalne väljalõige kaablite korraldamist. Te ei pea muretsema ka tahvelarvuti kriimustamise pärast, kuna alus on kaetud pehme silikooniga. Kõik see loob äärmiselt ergonoomilise ja praktilise lahenduse igale kasutajale. Kasutusmugavus Topeltimemisalusega suur alus tagab äärmiselt stabiilse toe, kõrvaldades seadme kõikumise. Lisaks on alus kokkuklapitava disainiga, mis muudab selle äärmiselt lihtsaks kaasas kanda. Nii et saate selle hõlpsasti mahutada seljakotti või käekotti ja võtta selle endaga kaasa, kuhu iganes lähete. Veel üks eelis on võimalus seista tahvelarvutit nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt, mis lihtsustab kõigi rakenduste ja funktsioonide kasutamist. Tänu nendele omadustele muutub Baseus aluse kasutamine mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka äärmiselt mugavaks.

Produktu kodi

EAN
6932172643089
Ražotāja kods
B10460300811-01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt