Phone / tablet rotary clip holder Baseus Otaku Life Rotary Pro (gray)

18,99 €

Pamatinformācija

Baseus telefonile/tabletile pöörlev alusseisja (must) Tee filmide vaatamine veelgi nauditavamaks! Baseus alusseisjaga saad mugavalt filme vaadata oma voodist. Seisja võimaldab sul vabalt painutada, et saaksid seda lihtsalt oma vajadustele kohandada.
Baseus telefonile/tabletile pöörlev alusseisja (must)

Tee filmide vaatamine veelgi nauditavamaks! Baseus alusseisjaga saad mugavalt filme vaadata oma voodist. Seisja võimaldab sul vabalt painutada, et saaksid seda lihtsalt oma vajadustele kohandada. See on ka kokkupandav, nii et selle transportimine ja hoiustamine ei tekita palju probleeme.

Kus iganes seda vajad!

See tarvik sobib paljudeks otstarveteks. Tänu sellele, et sul on käed vabad, saad telefoni kasutada ja samal ajal tegeleda muude asjadega. Saad alusseisja kinnitada nii oma lauale kui ka voodile. 360॰ asendis reguleeritav, saad alusseisja oma eelistuste järgi kohandada. Kasuta Baseus alusseisjat ja naudi mugavust filme vaadates, õppides või videokõnesid tehes.

Stabiilne konstruktsioon

Seisjal on kolmekordne stabiilsuse tugevdamine. Tugev klamber seadme servadel kaitseb seda kukkumise eest ja pikendusvedru kasutamine suurendab tugevust. Kinnitus ei kahjusta sinu mööblit, nii et saad selle kinnitada kuni 90 mm paksustele töötasapindadele ilma muretsemata.

Bränd Baseus
Nimi Baseus telefonile/tabletile pöörlev alusseisja
Värv Must
Mõõtmed 426 x 651 mm
Materjal Alumiiniumsulam + plastik
Sobivus Seadmed suurusega 4.7"-12.9"
Kinnitusosa maksimaalne ulatus 90 mm
Kaal 355 g

Produktu kodi

EAN
6932172608613
Ražotāja kods
LUZQ000013

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt