Bosch sanding sheet C430 Expert for Wood and Paint, O 125mm, K40 (5 pieces, for eccentric sanders)

3,99 €

Pamatinformācija

Bosch lihvpaber C430 Expert for Wood and Paint, Ø 125mm, K40 (5 tk, ekstsentriklihvmasinatele) Bosch C430 Expert for Wood and Paint lihvpaber on loodud spetsiaalselt puidu ja värvi töötlem
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Bosch lihvpaber C430 Expert for Wood and Paint, Ø 125mm, K40 (5 tk, ekstsentriklihvmasinatele)

Bosch C430 Expert for Wood and Paint lihvpaber on loodud spetsiaalselt puidu ja värvi töötlemiseks, pakkudes suurepärast jõudlust ja vastupidavust. See toode on ideaalne valik nii professionaalidele kui ka kodukasutajatele, kes otsivad kvaliteetset lihvimislahendust. Lihvpaber on mõeldud kasutamiseks ekstsentriklihvmasinatega, mis tagab ühtlase ja tõhusa lihvimise. Selle läbimõõt on 125 mm, mis sobib enamikele standardsetele lihvmasinatele.

See lihvpaber on varustatud K40 karedusega, mis tähendab, et see on mõeldud jämedaks lihvimiseks ja materjali kiireks eemaldamiseks. K40 karedusega lihvpaber on ideaalne, kui on vaja eemaldada vana värvi, lakki või töötlemata puitu. Bosch C430 Expert lihvpaber on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad pika kasutusea ja suurepärase jõudluse ka intensiivsel kasutamisel.

Lihvpaberil on spetsiaalne kattekiht, mis vähendab tolmu kogunemist ja pikendab seeläbi lihvpaberi eluiga. See võimaldab kasutajal töötada kauem ilma, et oleks vaja lihvpaberit sageli vahetada. Lisaks on lihvpaberil tugevad ja vastupidavad abrasiiviosakesed, mis tagavad ühtlase ja sileda tulemuse igal kasutuskorral.

Bosch C430 Expert for Wood and Paint lihvpaber on lihtne paigaldada ja eemaldada tänu oma universaalsele kinnitussüsteemile. See sobib suurepäraselt erinevateks töödeks, olgu selleks siis mööbli restaureerimine, puidust pindade ettevalmistamine värvimiseks või vana värvi eemaldamine. See toode on usaldusväärne ja tõhus lahendus kõigile teie lihvimisvajadustele.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: Bosch lihvpaber C430 Expert for Wood and Paint
  • Diameeter: 125 mm
  • Karedus: K40
  • Tüüp: Ekstsentriklihvmasinatele
  • Kogus pakendis: 5 tk
  • EAN kood: 3165140171243
  • Materjal: Kvaliteetsed abrasiivmaterjalid
  • Kasutusvaldkond: Puit ja värv
  • Erifunktsioonid: Tolmu kogunemist vähendav kattekiht

Ühilduvad tooted Bosch, AEG, Atlas Copco, Black & Decker, DeWalt, Elu, Festo/Festool, Fein, Hitachi, Kress, Makita, Metabo, Skil, Wegoma
Toote värv Punane
Kogus pakis 5 tk

Specs Icecat

Izmēri un svars

Bruto svars
0.06 kg

Produktu kodi

EAN
3165140171243
Ražotāja kods
2608605640

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt