Bosch metal twist drill HSS-Co, DIN 338, 4.5mm (10 pieces, working length 47mm)

14,99 €

Pamatinformācija

Bosch Metal Twist Drill HSS-Co, DIN 338, 4.5mm (10 pieces, working length 47mm) Avasta Bosch Metal Twist Drill HSS-Co, DIN 338, 4.5mm puuride komplekti suurepärane jõudlus ja vastupidavus.

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Bosch Metal Twist Drill HSS-Co, DIN 338, 4.5mm (10 pieces, working length 47mm)

Avasta Bosch Metal Twist Drill HSS-Co, DIN 338, 4.5mm puuride komplekti suurepärane jõudlus ja vastupidavus. Need kõrgekvaliteedilised puurid on loodud spetsiaalselt metalli töötlemiseks, pakkudes suurepärast täpsust ja pikaajalist töökindlust. Valmistatud HSS-Co (kõrge kiirusega teras koos koobalti lisandiga) materjalist, tagavad need puurid suurema kuumakindluse ja kulumiskindluse, mis teeb neist ideaalse valiku raskemate tööde jaoks, kus on vaja puurida läbi kõvade ja abrasiivsete materjalide, nagu roostevaba teras ja malm.

Bosch Metal Twist Drill HSS-Co puurid vastavad DIN 338 standardile, mis tähendab, et need on valmistatud vastavalt rangetele kvaliteedinõuetele ja mõõtmetele. Puuride läbimõõt on 4.5mm ja tööpikkus 47mm, mis sobib ideaalselt erinevateks puurimistöödeks. Komplekt sisaldab 10 puuri, mis tagab, et sul on alati varuks piisavalt tööriistu, et oma projektid edukalt lõpule viia.

Need puurid on varustatud täpse keskpunktiga, mis võimaldab täpset ja stabiilset puurimist, vähendades libisemise ohtu ja tagades puhta lõike. Lisaks on puuridel spetsiaalne spiraalgeomeetria, mis aitab tõhusalt eemaldada laastu ja vähendada puurimise ajal tekkivat kuumust. See omakorda pikendab puuri eluiga ja tagab sujuva tööprotsessi.

Bosch Metal Twist Drill HSS-Co puurid on suurepärane valik nii professionaalidele kui ka hobikasutajatele, kes otsivad usaldusväärseid ja vastupidavaid tööriistu. Olenemata sellest, kas töötad tööstuslikus keskkonnas või teed koduseid projekte, need puurid ei vea sind alt.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: Bosch Metal Twist Drill HSS-Co
  • Standard: DIN 338
  • Läbimõõt: 4.5mm
  • Tööpikkus: 47mm
  • Kogus: 10 tükki
  • Materjal: Kõrge kiirusega teras koos koobalti lisandiga (HSS-Co)
  • EAN kood: 3165140521185
  • Kasutusala: Metallide töötlemine, sh roostevaba teras ja malm
  • Eripära: Suur kuumakindlus ja kulumiskindlus
  • Spiraalgeomeetria: Tõhus laastu eemaldamine ja kuumuse vähendamine

Izmēri un svars

Bruto svars
0.1 kg

Produktu kodi

EAN
3165140521185
Ražotāja kods
2608585883

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt