Hyper PLA Filament Creality (Blue)

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

25,99 €

Pamatinformācija

Creality Hyper PLA Filament (Sinine) Creality Hyper PLA Filament paistab silma kiire jahutuse ja vastupidavuse poolest, pakkudes samal ajal suurepärast täpsust. See on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest ja sobib suurepäraselt erinevatek
Creality Hyper PLA Filament (Sinine)

Creality Hyper PLA Filament paistab silma kiire jahutuse ja vastupidavuse poolest, pakkudes samal ajal suurepärast täpsust. See on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest ja sobib suurepäraselt erinevateks rakendusteks - alates figuuride loomisest kuni seadmete osade ja prototüüpideni. See võimaldab kiiret ja täpset printimist ning ei lähe sassi. Ideaalne kasutamiseks koos Creality printeritega. Kasutajad saavad kasutada ka Creality Cloud teenust, mis pakub muu hulgas palju tasuta mudeleid printimiseks.

Veelgi kiirem printimine

Tänu oma suurele voolavusele ja kiirele jahutusele võimaldab filament printimiskiirust kuni 600 mm/s. Lisaks tagab suurepärane stabiilsus suurema täpsuse ja paremad tulemused. Kuid see pole veel kõik. Usaldusväärne filamendi läbimõõdu kontroll ja automaatne kerimissüsteem tagavad sujuvama printimise ja vähendavad sassi minemise riski.

Vastupidavus

Filament eristub oma kõrge tõmbetugevuse (52,99 MPa) ja paindetugevuse (92,38 MPa) poolest, muutes prinditud mudelid vastupidavamaks. Selle valmistamisel kasutati kõrgeima kvaliteediga materjale ning see läbis range kvaliteedikontrolli. Kõik see võimaldab nautida fantastilist printimistulemust ja suurepäraseid tulemusi.

Komplektis
  • Rull filamentiga
  • Kuivatusaine
  • Vaakumpakend
Tootja Creality
Nimi Hyper Series PLA
Mudel 3301010341
Värv Sinine
Läbimõõt 1,75 mm ± 0,3 mm
Kaal 1 kg
Printimistemperatuur 190°C kuni 230°C
Laua temperatuur 25°C kuni 60°C
Printimiskiirus 30-600 mm/sek
Ventilaator 100%
Tihedus 1,25 g/cm³
Tõmbetugevus (X-Y) 52,88 MPa
Elastsusmoodul (X-Y) 1146,064
Pikenemine purunemisel 6,304%
Paindetugevus (X-Y) 92,38 MPa
Paindemoodul (X-Y) 2490,178 MPa
Charpy löögitugevus (X-Y) 8,8344 kJ/m²
Printimisplatvorm Karbon-silikoon, PEI plaat, tekstureeritud paber, PVP liim

Izmēri un svars

Bruto svars
1.29 kg
Iepakojuma platums
21 cm
Iepakojuma augstums
7 cm
Iepakojuma garums
21 cm

Produktu kodi

EAN
6971636405573
Ražotāja kods
3301010341

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt