Playmobil SCOOBY-DOO! Adventure m. S. G. - 70706

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

22,99 €

Pamatinformācija

Playmobil SCOOBY-DOO! Seiklus Mystery Machine'iga - 70706 Valmistu põnevateks seiklusteks Playmobil SCOOBY-DOO! Seiklus Mystery Machine'iga mängukomplektiga! Liitu Scooby-Doo, Fred, Daphne
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Playmobil SCOOBY-DOO! Seiklus Mystery Machine'iga - 70706

Valmistu põnevateks seiklusteks Playmobil SCOOBY-DOO! Seiklus Mystery Machine'iga mängukomplektiga! Liitu Scooby-Doo, Fred, Daphne ja Velma meeskonnaga, et lahendada salapäraseid müsteeriume. See detailne ja värvikas komplekt pakub lõputult mänguvõimalusi igale noorele detektiivile.

Ikooniline Mystery Machine on valmis tegutsemiseks! Avanevate uste, eemaldatava katuse ja detailse interjööriga on see legendaarne kaubik ideaalne koht vihjete otsimiseks ja saladuste lahendamiseks. Komplektis on ka arvukalt tarvikuid, mis aitavad teil iga juhtumit lahendada, sealhulgas Scooby suupisted, suurendusklaas, jalajäljed ja palju muud.

See komplekt pole mitte ainult lõbus mängida, vaid see aitab arendada ka loovust, probleemide lahendamise oskusi ja sotsiaalseid oskusi, kui lapsed mängivad oma lemmiktegelastega stseene filmist ja loovad oma seiklusi.

Komplekti omadused:

  • Sisaldab Scooby-Doo, Fred, Daphne ja Velma figuure
  • Ikooniline Mystery Machine avatavate uste, eemaldatava katuse ja detailse interjööriga
  • Arvukalt tarvikuid, sealhulgas Scooby suupisted, suurendusklaas ja jalajäljed

Tehnilised andmed:

  • Tootekood: 70706
  • EAN kood: 4008789707062
  • Bränd: Playmobil
  • Teema: SCOOBY-DOO!

Izmēri un svars

Bruto svars
0.27 kg

Produktu kodi

EAN
4008789707062
Ražotāja kods
70706

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt