LEGO Icons 10321 - Corvette

198,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 6,78 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

LEGO Icons 10321 - Corvette: Klassikaline Ikkaoniline Ameerika Sportauto

LEGO Icons 10321 - Corvette on täiuslik valik kõigile autohuvilistele ja LEGO entusiastidele, kes hindavad klassikalist disaini ja detailirohkust. See komplekt pakub võimalust ehitada üks ikoonilisemaid Ameerika sportautosid, mis on tuntud oma elegantse välimuse ja võimsa jõudluse poolest. LEGO Corvette on inspireeritud 1960ndate aastate alguse Chevrolet Corvette C1 mudelist, mis on tuntud oma stiilse ja aerodünaamilise disaini poolest.

Komplekt sisaldab üle 1200 LEGO klotsi, mis võimaldavad luua autentse ja detailse mudeli. Ehitamisel pööratakse erilist tähelepanu auto kerele, interjöörile ja mootorile, et tagada võimalikult realistlik välimus. LEGO Corvette'i kapoti all peitub detailne V8 mootor, mis on täpselt nagu päris auto oma. Lisaks on mudelil avatavad uksed ja kapott, mis võimaldavad põhjalikult uurida auto sisemust ja mehaanilisi komponente.

LEGO Icons 10321 - Corvette on suurepärane kingitus nii noortele kui ka täiskasvanud LEGO fännidele. See komplekt pakub tundideks kaasahaaravat ehitusrõõmu ja on ideaalne väljapanekuks riiulile või vitriini. Lisaks on see suurepärane võimalus õppida tundma klassikalise auto disaini ja inseneritööd. Komplekti kuulub ka illustreeritud juhend, mis teeb ehitamise lihtsaks ja nauditavaks.

LEGO Icons seeria on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja detailirohkuse poolest, ning Corvette ei ole erand. See komplekt on suurepärane täiendus igale LEGO kollektsioonile ja pakub lõputuid võimalusi loovuseks ja mänguks. Kui otsid midagi erilist ja unikaalset, siis LEGO Icons 10321 - Corvette on just see, mida vajad.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: LEGO Icons 10321 - Corvette
  • EAN kood: 5702017416939
  • Osade arv: Üle 1200 klotsi
  • Soovituslik vanus: 18+ aastat
  • Mõõtmed: (täpsed mõõtmed puuduvad)
  • Disain: Chevrolet Corvette C1 (1960ndad)
  • Funktsioonid:
    • Detailne V8 mootor
    • Avatavad uksed ja kapott
    • Autentne interjöör
  • Komplekti kuulub: Illustreeritud juhend

Izmēri un svars

Bruto svars
1.9 kg
Iepakojuma platums
0.3 cm
Iepakojuma augstums
0.1 cm
Iepakojuma garums
0.52 cm

Produktu kodi

EAN
5702017416939
2220008967169
Ražotāja kods
10321

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt