Gigant Truck Farmer Dump Truck 55 cm

38,99 €

70,89 € / M

Ikmēneša maksājums sākot no 1,17 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Gigantne veoauto kallur Farmer on suurepärane, suur auto, mis on rohelises, põllumehe värvides.Sõidukil on konks esiküljel (võimalus paigaldada nöör, tõmmata lingid) ja taga. Tagumine haakekonks võimaldab haakida haagise, näiteks Gigant Traktori komp

Gigantne veoauto kallur Farmer on suurepärane, suur auto, mis on rohelises, põllumehe värvides.
Sõidukil on konks esiküljel (võimalus paigaldada nöör, tõmmata lingid) ja taga. Tagumine haakekonks võimaldab haakida haagise, näiteks Gigant Traktori komplekti haagisega. Kalluril on avatud kopp mugava käepidemega, mille abil laps saab kanda kõike, mida ta soovib.
Lapsed armastavad võimalust laadida, mahalaadida ja transportida oma lemmikmänguasju, samuti hullumeelset sõitu kodus ja aias. Suur vastupidavus (kandevõime kuni 150 kg) tagab suurepärase lõbu nii üksi kui ka sõprade ja vanematega koos. Tugev ja vastupidav, mitmekülgne disain sütitab kõigi raskeveokite väikeste fännide südamed ja teenib neid aastateks.
Lõbustus koos Gigant Truck seeria kalluriga stimuleerib kõige nooremate kujutlusvõimet, toetab lapse käsioskusi ja koordinatsiooni ning värvilised elemendid aitavad õppida värvidemaailma. Mänguasi on valmistatud kõrgeima kvaliteediga lastele ohututest materjalidest. Sobib mängimiseks nii kodus kui ka õues.

  • Tugev ja vastupidav konstruktsioon, suur vastupidavus (kandevõime kuni 150 kg)
  • Gigantne kallur, pikkusega 55 cm, omab avatud suuga masinat mugava käepidemega
  • 2 konksu esiküljel ja taga (saab kinnitada teise sõiduki või haagise Gigant seeriast ja tõmbenööri)
  • Seda saab kasutada erinevate esemete või mänguasjade vedamiseks ja lapse iseseisvaks liikumiseks
  • Valmistatud kõrgeima kvaliteediga, vastupidavast ja ilmastikutingimustele vastupidavast, ohututest materjalidest, valmistatud vastavalt ELi standarditele
  • Mäng Gigant Truck Wader Rideriga Waderi poolt stimuleerib lapse kujutlusvõimet, toetab tema käsioskuste ja liikumise koordinatsiooni arengut ning tutvustab värvidemaailma

Type Tippers
Stuff Plastic
Minimum age 12
Color Green
Color Gray
Lenght 55
Part number 65015
Other features Package dimensions: 55 x 36 x 32 cm
Gender Boys

Specifikācijas

Tips
Car

Izmēri un svars

Bruto svars
2.25 kg
Iepakojuma platums
57 cm
Iepakojuma augstums
33.5 cm
Iepakojuma garums
33 cm

Produktu kodi

EAN
5900694650152
Ražotāja kods
WNWDRB0C9065015

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt