Kapcie - Cycuszki różowe

25,99 €

Pamatinformācija

Küüliku sussid. Ideaalne mugavuse ja stiili kombinatsioon. Need sussid on mitte ainult uskumatult mugavad, vaid ka stiilsed tänu unikaalsele ja pilkupüüdvale disainile. Meie sussid on valmistatud kvaliteetsest karvast materjalist, mis tagab soojust j

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Küüliku sussid. Ideaalne mugavuse ja stiili kombinatsioon. Need sussid on mitte ainult uskumatult mugavad, vaid ka stiilsed tänu unikaalsele ja pilkupüüdvale disainile. Meie sussid on valmistatud kvaliteetsest karvast materjalist, mis tagab soojust ja hubasust jalgadele ning samal ajal näeb suurepärane välja. Siin on mõned meie roosade suskede peamised omadused ja eelised: - Unikaalne ja pilkupüüdev disain: Meie suskede ainulaadne disain koos lõbusate roosade küünistega teeb neist lõbusa lisanduse igale vabaaja riietusele. - Kvaliteetne karv: Meie suskede karv on uskumatult pehme ja mugav, pakkudes maksimaalset soojust ja mugavust jalgadele. - Standardne suurus 37-40: Meie suskede standardne suuruste valik teeb neist ideaalse valiku enamiku jalgade jaoks. - 100% polüester: Meie suskede valmistamiseks kasutatakse kvaliteetset polüestrit, mis muudab need vastupidavaks ja vastupidavaks. - Suurepärane kingitus: Suskede kingitus on ideaalne igale mugavust ja stiili armastavale inimesele, kes hindab ainulaadseid ja veidraid esemeid. - Taskukohane hind: Meie suskede hinnad on taskukohased, mis teeb neist suurepärase valiku kõigile, kes otsivad kvaliteetset jalatsit. Miks mitte siis libiseda meie roosadesse suskudesse ja kogeda ideaalset mugavuse ja stiili kombinatsiooni? Tänu unikaalsele disainile, kvaliteetsele materjalile ja suurepärasele hinnale ei leia sa paremat susipaari kuskilt mujalt. Osta need juba täna ja tõsta oma vabaaja stiili!
Typ stanu Na stanie

Izmēri un svars

Bruto svars
0.2 kg

Produktu kodi

EAN
4024144779925

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt