PGYTECH Protective Wrap (Flower) M

24,99 €

Pamatinformācija

Kaitsev ümbris Tõsta oma meelerahu uuele tasemele PGYTECH kaitseva ümbrisega, mis on sinu väärtusliku varustuse jaoks viimane kaitsekiht. Vabadus töötada just nii, nagu soovid 450 mm x 450 mm kaitsev ümbris saab kindlalt kinnitada kaamerate, objek
Kaitsev ümbris Tõsta oma meelerahu uuele tasemele PGYTECH kaitseva ümbrisega, mis on sinu väärtusliku varustuse jaoks viimane kaitsekiht. Vabadus töötada just nii, nagu soovid 450 mm x 450 mm kaitsev ümbris saab kindlalt kinnitada kaamerate, objektiivide, väikeste statiivide, filtrite, iPadi või mille tahes muu eseme ümber, mis vajab veidi lisakaitset. Ümbris kinnitub ise Kangas on valmistatud nanotehnoloogiat kasutades töödeldud polümeerist. Sellel on suurepärane kleepuvus, mis ei muutu pesemise järel. Kaitse kriimustuste ja põrutuste vastu Ripstop-materjalist valmistatud ümbris kaitseb sinu väärtuslikke esemeid kriimustuste ja põrutuste eest ning hoolitseb nende eest, nagu nad väärivad. Hoidke oma asjad lihtsalt puhtana. Sile sisemine vooder sobib plekkide või veepiiskade eemaldamiseks ekraanidelt või muudest tööriistadest. Saadaval neljas stiilses variandis Saadaval neljas erinevas variandis (geomeetriline, etniline, tehnoloogiahuviline ja kunstnik), ühendab see stiili ja funktsionaalsuse sujuvalt. See saab kindlalt kinnitada kaamerate, objektiivide, väikeste statiivide, filtrite, iPadi või mille tahes muu ümber. Pehme ja mugav, see kaitseb sinu väärtuslikke esemeid kriimustuste ja põrutuste eest. Sile sisemus võib eemaldada plekke ekraanidelt või muudest tööriistadest. Kangas on valmistatud polümeerist ja töödeldud nanotehnoloogiaga. Omab suurepärast kleepuvust, mis ei muutu pesemise järel.

Produktu kodi

EAN
6976100482180
Ražotāja kods
D248781

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt